sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Vapaapäivää ja viikonloppua


Tämän viikon torstai oli minulla aikamoinen päivä koulussa kun tein sekä käytännönvalmiuskokeen että opetusnäytteen. Vietimme mieheni kanssa perjantaina ansaittua vapaapäivää yhdessä.

Perjantaille sattui aivan upea keli. Ainoa toivomukseni oli, että olisimme ulkona mahdollisimman paljon. Kävimme katsomassa Kansanopiston taidealojen kevätnäyttelyä. Siellä oli ihan mielenkiintoisia ja upeita töitä. Kävimme myös ulkona syömässä. Tämän jälkeen poljimme ystäväpariskuntamme luokse päivää viettämään. Heillä on aivan ihana pihamaa, jossa vietimme päivää.

Veimme emännälle valkovuokkoja

Yhteinen vapaapäivämme oli todella onnistunut. Emme näe myöskään kovinkaan usein tätä pariskuntaa. Hauskaa oli myös leikkiä heidän 3-vuotiaan poikansa kanssa. Kieltämättä myös uni maistui hyvin tämän päivän jälkeen.

Minulla ei ole enää ensi viikolla muita koulutunteja paitsi laulutunti. Muutama kirjallinen työ täytyy kuitenkin vielä tehdä. Menin lupautumaan myös yhdelle mielenkiintoiselle kevätjuhlakeikalle esilaulajaksi ja säestäjäksi Suvivirteen ja Gaudeamus igituriin. Mielenkiintoista siitä tekee tuo kokoonpano, jonka kanssa esiinnyn. Kokoonpanossa soittavat kantele, viulu ja basso. Näin saan myös lisää kokemusta yhteislaulujen säestämisestä.

Tänään harjoitteluni jälkeen menimme Kukkilaan mieheni vanhempien luokse. Söimme siellä, siivosimme automme sisäpuolelta ja minä kävin vielä lenkillä.

Lenkkimaisemia
Lahdessa on mukava asua esimerkiksi juuri tämän takia kun ei tarvitse kovinkaan kauaksi ajaa, että pääsee maalle.

Ihanaa ja aurinkoista viikon alkua kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...