perjantai 12. joulukuuta 2014

Kuulumisia


Pitkän tauon jälkeen ajattelin kertoa kuulumisiani. Marraskuu meni todella nopeasti Suor Angelican parissa. Näyttämöharjoitukset meillä kesti sen pari viikkoa ja sitten meillä oli esitykset. Päivät olivat aika pitkiä. Monena päivänä olin sekä koulussa aamulla että jonain päivinä myös illalla ja näyttämöharjoitukset olivat sen 6 h/pvä.

Olen moneen otteeseen huomannut elämäni aikana, että jos tekee pitkää päivää päivä toisensa jälkeen eikä lepää välillä niin kroppa saattaa alkaa muistuttamaan, että välillä täytyisi myös levätä. Niin minulle kävi myös nyt näyttämöharjoitusten loppusuoralla juuri ennen esitysten alkua. Mulla oli nimittäin ennen ensi-iltaa kolmena perättäisenä yönä lihaskipua toisessa jalassa. Kivut yltyivät niin koviksi etten saanut öisin nukuttua ja jouduin menemään päivystykseen. Sain onneksi siihen apua ja sain nukuttua seuraavana yönä. Siitä seuraavana päivänä 20.11. mulla oli keikkapäivä kun olin päivällä pikkujoulukeikalla kitaristiystäväni Lotan kanssa Heinlammin kylätalolla ja illalla oli Suor Angelican ensi-ilta.

Suor Angelicassa mukana olo oli todella antoisaa ja sain samalla arvokasta näyttämökokemusta. Perinteinen ohjaus tästä oopperasta keskittyy nunnaluostariin. Tämä ohjaus keskitti tapahtumat naisten mielisairaalaan. Hullun näytteleminen tuntuikin aluksi haastavalta, mutta esityksien edetessä siihenkin alkoi saamaan rutiinia.

Olimme avopuolisoni kanssa suunnitelleet yhteistä ulkomaanmatkaa keväästä lähtien. Nyt meillä oli 2-vuotispäivä 5.12. ja otimme tosiaan äkkilähdön Teneriffalle Puerto de la Cruziin. Tämä oli eka kerta kun pääsimme yhdessä Tallinnaa pidemmälle. Tämän asian ja oman kiireisen arjen takia matka oli niin ansaittua! Seuraavassa postauksessa ajattelin kertoa matkastamme enemmän.

Ennen tätä reissua esiinnyin myös koulussamme tiistaikonsertissa ja lauloin seuraavat kappaleet: O. Merikannon Rukouksen, F. Schubertin Ave Marian ja W. A. Mozartin Fiordiligin aarian Come Scoglio. Teimme myös muutamia äänityksiä ystäväni Lotan kanssa. Kerron tästä vähän myöhemmin, että mihin tarkoitukseen..  


Joulutunnelmissa ystäväni kanssa


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...