maanantai 29. tammikuuta 2018

HääkutsutLaitoimme meidän hääkutsut postiin jo viime viikolla, vaikka hääpäivämme onkin vasta 18.8.2018. Päivä saattaa olla vuoden suosituin hääpäivä, niin läheisillämme on aikaa alkaa hyvissä ajoin suunnittelemaan kesänviettoaan ja mahdollista matkaa häihimme. Osa vieraistamme asuu eri paikkakunnalla.

Aluksi ajattelimme, että olisimme tilanneet kutsut, mutta päädyimmekin siihen, että teemme ne itse.
Mielestäni näin se olikin parempi, sillä nyt kutsumme mukana myös persoonamme välittyy vieraille. 
Kutsuja aloimme suunnittelemaan jo syksyllä, ja kun löysin Sinooperista nuo helmiäiskorttipohjat, tiesin heti, että näistä haluan tehdä kutsumme. Pelkästään tuo helmiäispohja mahdollisti sen, ettei kortteja tarvinnut alkaa paljoa koristelemaan. Niihin laitettiin nuo muutama tarra kanteen ja kutsu kirjoitettiin lilan värisellä helmiäisgeelikynällä. Hääinfot kirjoitimme koneella ja tekstit tulostettiin lilan väriselle tulostuspaperille. Mielestäni näin mahtavaa postia ei olisi voinut mitenkään lähettää tavallisella postimerkillä. Postin verkkokaupasta löysinkin nämä sormus postimerkit, ja tietysti ne oli tilattava.

Hääjärjestelymme etenevät tasaista hyvää tahtia. Reilu viikko sitten olimme mieheni kanssa kahdestaan häämessuilla Helsingissä ja emme suinkaan lähteneet messuilta tyhjin käsin. Muutamien hankintojen lisäksi saimme myös kihlajaissormustemme kiillotuksen ilmaiseksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...