sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Meidän päivä 18.8.2018


Menimme naimisiin Artjärven kirkossa 18.8. ja hääjuhlaa vietimme Artjärven Maamiesseurantalossa. Tämä päivä oli kaikintavoin meille ikimuistoinen. Olimme tehneet ja suunnitelleet häitä reilu 1,5 v, ja kyllähän se työmäärä meidät yllätti. Matkan aikana olikin, mitä varmasti arvata saattaa monenlaisia tuntemuksia. Meidän päivä oli jokatapauksessa hyvin ikimuistoinen ja tulemme muistelemaan sitä hymyissä suin ja lämmöllä. Nämä mahtavat kuvat ovat hyvinkin tärkeänä muistona päivästämme.

Nyt haluan jakaa päivästämme kuvia myös täällä blogin puolella.


Hääpäivänämme satoi, mikä kuulemma tuottaa onnea. Sade ei kuitenkaan onneksi haitannut kuvauksiamme.


Halusin tietysti laulaa myös häissämme. Yllä olevassa kuvassa lauloin Romanssin. Myöhemmin illalla lauloin vielä pari kappaletta, ja lisäksi häävalssit olimme säestäjäni kanssa äänittäneet ennakkoon. Näin pääsin sekä laulamaan että tanssimaan häävalssimme.


Mielestämme juhlassamme oli sopivasti ohjelmaa ja sopivasti myös seurusteluaikaa. Halusimme ehdottomasti perinteisen kenkäleikin, puheita hääjuhlassamme oli 5 kappaletta. Meillä kysymyksiä kenkäleikkiin pääsivät tekemään myös vieraamme. Erillisinä ohjelmanumeroina meillä oli hääkakun leikkaus, morsiuskimpun sekä sukkanauhan heitto. Lisäksi erilaisten hääpotrettien otto oli yksi ohjelmanumero. Valsseja juhlassamme oli kolme: ensitanssi, vanhempien tanssitus ja kolmantena valssi, johon vieraatkin saivat tulla mukaan.


Lisäksi olimme ajatelleet myös lapsivieraitamme, ja heitä varten meillä oli lasten nurkkaus ja karkkibuffet. Nämä tuntuivatkin olevan aikamoinen menestys. Lasten nurkkaukseen olimme laittaneet erilaisia värikyniä, värityskirjoja sekä puhdasta värityspaperia, saippuakuplia, muutaman pelin sekä pehmolelun.

Vielä näin monen viikon jälkeenkin ihmiset ovat kovasti kiitelleet juhlastamme. Mukavaa on tietysti kuulla, että vieraatkin viihtyivät. 

Häiden jälkeen olimme mökillä rentoutumassa useamman päivän. Varsinainen häämatka on sitten helmikuussa Thaimaahan. Itselläni arkeen paluu oli jo viikko häiden jälkeen, ja tällä viikolla minulla alkoi myös laulunopetus Wellamo-opistossa. Lisäksi minulla on muutama yksityisoppilas, jotka käyvät tunneilla kotonani. Loppuvuodesta minulla on useampi lauluesiintyminen tiedossa, joista kerron lisää myöhemmin.

Kuvat: Oscar Kambiselis
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...