tiistai 30. joulukuuta 2014

Jouluviikostani


Jouluviikkoni ei suinkaan ole ollut pelkkää lomailua tai pelkkää rauhoittumista joulun viettoon. Viikkooni on sisältynyt myös muutama keikka. 

Aattona lauloin Honkanummen siunauskappelissa kahdessa hartaudessa. Lauloin hartauksissa seuraavat kappaleet: H. Kasken Mökit nukkuu lumiset, O. Kotilaisen Varpunen jouluaamuna ja F. Schubertin Ave Marian. Kappeli oli pieni ja tunnelmallinen. Lauloin parvelta urkujen säestyksellä. Akustiikka oli hyvä ja lauluni oli kuulemma "täyttänyt" alakerran. Sain myös hyvää palautetta. Pastori kehui kovasti ääneni sointia ja oli luullut minua ensin altoksi ääneni tummuuden vuoksi. Olen siis sopraano. Sopraanoilla se ei vaan ole niin yleistä, että äänessä on tummuutta. Yksi vanhempi mieshenkilö pyysi yhteystietojani ja sanoi pyytävänsä minua joskus keikalle.

Honkanummen kappelit


Mieheni tuli hakemaan minut kappelilta ja suuntasimme Lahteen aaton viettoon. Vietimme nimittäin aaton Kukkilassa mieheni vanhempien luona. Tänäkin jouluna kävimme siellä joulusaunassa. Söimme hyvin ja istuimme iltaa ennen kotiin menoa. Saimme mieluisia ja tarpeellisia lahjoja kuten pussilakanasetin. Itse sain kaulahuivin, paidan, sukat, jalkavoiteen ja jumppapallon. Mieheni vanhemmat saivat meiltä joululevyn, jonka äänitin kitaristiystäväni kanssa. Mieheni hoiti levyn editointipuolen.

Joulupäivänä menimme Helsinkiin veljeni luokse. Äitini oli myös siellä kanssamme joulunvietossa. Tuli jälleen syötyä hyvin, pelattua ja katsoimme myös videonauhoja lapsuudestamme. Olin 11-vuotiaana mukana yhdessä laulukilpailussa ja katsoimme sitäkin nauhalta. Esiintymiseni oli jo silloin luontevaa. En todellakaan muistanut, että olin jo silloin niin hyvä esiintyjä. Lahjoista löytyi tällä kertaa mm. pöytäliina, muutama lahjakortti, sukkia, suklaata ja teetä.  Annoin myös äidilleni lahjaksi äänittämäni levyn ja hän oli siitä oikein mielissään. Saavuimme takaisin Lahteen vasta Tapaninpäivän iltana.

Uusi pöytäliina, teetä ja suklaata
Aarikan pussilakanasetit


Seuraavana päivänä minulla oli jälleen keikka. Esiinnyin mieheni ystävän äidin 60-vuotissynttäreillä ravintola Taivaanrannassa. Tämäkin esiintyminen meni hyvin ja sain kuulla hyvää palautetta useammalta henkilöltä. 

Jouluviikko meni todella nopeasti keikkojen ja muun ohjelman takia. Ensi viikolla pääsen jälleen työstämään uutta ohjelmistoa. Tämän viikon esiintymiset kasvattivat jälleen itseluottamustani. Seuraavaksi tarvitsisinkin itselleni käyntikortteja sillä niille olisi ollut käyttöä jo tämänkin viikon aikana.

Oikein hyvää alkavaa vuotta 2015 kaikille lukijoilleni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...