sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Häämatka osa I


Saavuimme viikko sitten lauantaina Suomeen häämatkaltamme Thaimaan Khao Lakista (8.-23.2). Lämpöähän siellä riitti, päivittäin oli vähintään se +31 astetta.

Matkamme oli todella onnistunut. Kävimme yhdellä Aurinkomatkojen retkellä ja teimme omia retkiämme kahdestaan. Maltoimme viettää myös aikaa hotellilla auringosta nauttien. Oman hotellihuoneen patiolta pääsimme suoraan altaaseen pulahtamaan. Matkalta tuli otettua paljon kuvia, ja ajattelin, että tässä postauksessa jaan kuvia pääasiassa hotellistamme. Seuraavassa postauksessa keskityn sitten enemmän tekemiimme retkiin ja nähtävyyksiin, joita kävimme katsomassa.

Maisemaa huoneemme patiolta
Patiomme allasaluetta
Kaiken kaikkiaan olimme hotelliimme todella tyytyväisiä. Palvelu oli todella hyvää, niinkuin Thaimaassa on monessa paikassa. Hotellin aamupala oli erinomainen, ja ravintola ylipäätään. Löysimme tosin pari muutakin hyvää ruokapaikkaa. Kävimme myös hotellin spassa hieronnassa, johon olimme myös tyytyväisiä. Thaimaalaiset ovat todella palvelualttiita ihmisiä ja hyvin ystävällisiä. He tervehtivät aina hymyillen kämmenet toisiaan vasten.

Maisema ravintolasta, jossa kävimme puolivuotishääpäivänä syömässä

Yllä olevat kuvat ovat hotellimme lähirannalta, joka oli 300 metrin päässä. Kävimme siellä uimassa, paistattelemassa päivää, kävelemässä rantaa pitkin sekä löysimme myös tyylikkään rantaravintolan, jossa illallistimme puolivuotishääpäivänämme auringon laskiessa.


Halusin laittaa tähän myös muutaman ruokakuvan. Maistoimme erilaisia thaimaalaisia ruokia, esimerkiksi kanaa monella tavalla valmistettuna. Monet ruoan mukana tulleet kastikkeet saattoivat olla hyvinkin tulisia. Söimme lisäksi lohta, mikä tuotiin pöytään kuumalla pannulla (hot plate). Maistoimme myös monenlaisia lihoja.

Maistelimme matkallamme myös erilaisia cocktaileja. Itse testasin Pina Coladaa useammassa paikassa.Ihanaa viikonalkua kaikille ja olkaahan kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...