sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Uutisia!

Sain tällä viikolla kuulla aivan mahtavia uutisia. Facebookin puolella olen jo kerennyt hehkuttaa näitä uutisia ja ajattelin nyt kertoa uutisista blogini puolella. Minut on siis valittu Savonlinnan Oopperajuhlakuoroon! Hain sinne kolmatta kertaa ja kolmas kerta näköjään toden sanoi. Valmistun keväällä ammattikorkeakoulusta ja tuntuu niin hyvältä päästä heti tekemään oman alan hommia.

Haluankin kannustaa kaikkia tekemään töitä sitkeästi omien unelmiensa eteen. Elämään kuuluvat epäonnistumiset ja ne tavallaan testaavat ihmisen luonnetta. Tärkeätä nimenomaan onkin miten nämä epäonnistumiset vaikuttavat ihmiseen. Osa ihmisistä luovuttaa kun on vähänkin vaikeata ja osa ottaa epäonnistumisista oppia ja tekee töitä entistä enemmän. On ollut ihana huomata tällä viikolla, miten omaiset ja läheiset ovat olleet niin onnellisia minun puolestani. 

Tässä kahden viikon päästä on myös jotain muutakin jännää tiedossa. Silloin on nimittäin karsinnat Lappeenrannan laulukilpailuihin. Oma karsinta-aikani on su 18.10. klo 11.20. Matkustamme Lappeenrantaan jo edellisenä päivänä avomieheni kanssa. Tärkeätä on, että hän lähtee mukaan tueksi. Myös äitini ja tätini ovat tuolloin Lappeenrannassa kannustusjoukoissa.

Alla olevat kuvat ovat tiistain konsertista, kun esiinnyin koulussamme. Esitin siellä mm. Lappeenrannan karsintakappaleeni. Siitä seuraavana päivänä sain kuulla nämä hyvät uutiset.Ja mitä laulaja tekeekään vapaa-ajallaan? Alla oleva kuva on otettu keskiviikkoiltana kun kävimme Ten Dollars Saloonissa laulamassa karaokea. Ja silloin mahtavat uutiset olivatkin jo tiedossani. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...