lauantai 13. tammikuuta 2018

Vuosi käyntiin


Vuosi lähti varsin vauhdikkaasti käyntiin. Nyt jo tuntuu siltä, että joulusta olisi hyvinkin kauan aikaa. Miehelläni oli reilun viikon joululoma. Itse olin taas päiviä töissä, mutta oli minulla sen verran vapaata, että kerkesimme näkemään äitiäni, veljeäni ja isääni. Näimme myös mieheni vanhempia sekä sukulaisia.

Lauluhommatkin on jälleen saatu käyntiin todenteolla. Tapasin säestäjäni, ja suunnittelimme uutta ohjelmistoamme. Myös kitaristiystäväni kanssa olemme keränneet biisilistaa kappaleista, joita olemme esittäneet keikoilla. Molempien kanssa yhteiset harjoitukset aloitamme ensi viikolla. Tällä hetkellä kiinnitän huomiota harjoittelussani erityisesti ohjelmiston monipuolisuuteen.

Edellisessä postauksessani jaoin pienen pätkän joulukuun konsertissani laulamastani Puccinin Magdan aariasta. Nyt tämä koko aaria on kuultavissa YouTubessa seuraavan linkin kautta:

Myös opetushommani wellamo-opistossa pyörähtivät käyntiin maanantaina, ja on se kyllä mukavaa päästä taas niitäkin hommia tekemään pitkän joulutauon jälkeen.

 Tässä vuodessa erityistä tulee olemaan se, mitä tapahtuu kesällä... minusta tulee silloin nimittäin rouva. Hääjärjestelytkin etenevät kovasti ja lähiviikkoina olemme tehneet hyviä häälöytöjä. Tähän aiheeseen tulen varmasti vielä palaamaan moneen otteeseen tässä vuoden aikana.


Kaasolta saamani joululahjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogihaaste

Moikkelis, päätin tarttua Päijätmedian upean Elsalinnean heittämään haasteeseen ja vastata seuraaviin 30 kysymykseen. 1. Koko nimesi ...