sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Lokakuun haasteista


Olen ollut vähän huono blogin pitäjä, kun en ole tehnyt postausta varmaan pariin viikkoon. On vaan ollut niin paljon tekemistä. Päivät ja viikot tuntuvat vaan vierähtävän.  Eikä mulla ole tosiaan ollut vapaapäiviäkään pahemmin. Tänään juuri vietin ansaittua vapaapäivää, kun edellinen vapaapäivä oli viime viikon keskiviikkona. No, tuli tänään kuitenkin eilinen laulutunti kuunneltua. Jos mulla on vapaapäivä laulamisesta niin usein silloin kuitenkin työstän kappaleita kuuntelemalla.

Minulla on ensi viikolla oma konsertti tiistaina klo 17 meidän koulun kamarimusiikkisalissa (Svinhufvudinkatu 6 F-G) Tervetuloa kuuntelemaan! Konserttiin on vapaa pääsy.

Tilasin Etelä-Suomen Sanomat kotiimme ja heti ensimmäisessä lehdessä, mikä meille kotiin tuli oli mainittu nimeni menot-sivuilla. Eli konsertistani oli siis maininta siellä. 


Hain kansainväliseen Sibelius-laulukilpailuun. Sinne minulla on ennakkokarsinta 25.10. Järvenpää-talossa. Jännittäviä hetkiä on siis luvassa. Haasteita täytyy todellakin olla ja niistähän minä vielä erityisesti pidänkin. Elämä olisi mun mielestä aika tylsää ilman haasteita.

Tällaisina kiireisinä aikoina on hyvä muistaa kuitenkin relata välillä ja ladata akkuja. Stressiin minulla auttaa jumpassa käynti ja liikunta ylipäätään. Myös rentouttava ilta oman miehen kanssa on hyväksi. Täytyy vaan välillä muistaa tyhjentää pää kouluhommista ja asioista mitä on to do-listalla.
 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...