sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Oopperan jälkitunnelmia


Tämä viikko on ollut rankka viikko lastenoopperan parissa. Ensimmäiset harjoitukset Eero-näyttämöllä meillä oli vasta maanantaina. Ensi-ilta meillä oli torstaina. Perjantaina esityksiä meillä oli peräti kolme. Itse istuin silloin maskissa jo klo 7.20. Viimeinen esitys oli lauantaina. Nyt esitysten jälkeen on ollut veto pois ja runsaat yöunetkin ovat maistuneet.
Kaiken kaikkiaan oli mahtavaa olla mukana tässä oopperaproduktiossa. Saimme Etelä-Suomen Sanomiin vielä hyvän arvostelunkin. Itse sain hyvää palautetta kuningattaren, ilkeän äitipuolen roolityöskentelystäni. Useampi ihminen on sanonut, että olin vakuuttava. Muistan aluksi miettineeni, että miten saan kaivettua itsestäni ilkeän puolen esiin, mutta jostain se vaan löytyi. Jännitin eniten kenraalissa ja muissa esityksissä olin mielestäni aika varma esiintyjä. Tästä on taas hyvä jatkaa!Huominen päiväni alkaa säestystunnilla. Menemme kollegani kanssa Johanna-kotiin pitämään muutaman musiikkituokion ikäihmisille. Sen jälkeen siirryn takaisin koululle pitämään laulutunnin pedioppilaalleni. Päivän päätteeksi minulla on keikkatreenit kitaristiystäväni kanssa.

Esiintymisiä minulla on nyt maaliskuussa vähintäänkin kiitettävästi kuten keikkakalenteristani voi nähdä. Seuraavaksi on tiedossa messukeikkaa, koelaulua, esiintyminen koulumme tiistaikonsertissa ja keikka kauppakeskus Triossa maailman vesipäivä-tapahtumassa. Mutta ennen näitä tulevia koitoksia pääsen pienelle lomalle avomieheni kanssa. Siitä lisää myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogihaaste

Moikkelis, päätin tarttua Päijätmedian upean Elsalinnean heittämään haasteeseen ja vastata seuraaviin 30 kysymykseen. 1. Koko nimesi ...