sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Treenimotivaatiosta


Muusikon yksi niistä välttämättömimmistä asioista on motivaatio. Mistä sitä motivaatiota saa tarvittaessa?

Itselläni motivaatio on harvoin kateissa. Toki myös minulla on huonompia päiviä ja aina ei ääni tai kroppa niin hyvin jaksakaan harjoitella. Pääsääntöisesti potkin itseäni eteenpäin tavoitteiden, keikkojen, kilpailujen ja koelaulujen avulla. Tavoitteita on oltava koko aika tiedossa niin silloin harjoittelee sen mukaan. Myös tavoitteet vaikuttavat motivaation määrään. Olin perjantaina laulutunnilla ja tälläkin kertaa tunti lisäsi jälleen motivaatiotani. Lisäksi konserteissa käyminen lisää omaa treenimotivaatiotani ja uudet työnalla olevat itselle mieluisat kappaleet.

Harjoitteleminen yksinkertaisesti kuuluu päivittäisiin rutiineihini. Harjoittelun avulla saan itselleni hyvän mielen ja tiedän tehneeni jotain hyödyllistä. Harjoittelun jälkeen loppupäivän voi sitten vaikka laiskotella hyvällä omatunnolla. Viimeksi minulla oli vapaapäivä harjoittelusta sunnuntaina kun veljeni oli luonamme. Vapaapäiviä en kuitenkaan pidä läheskään joka viikko. Laulamisen harjoitteleminen on vielä aika koukuttavaa.

Seuraava postaukseni käsittelee sitten oopperan jälkitunnelmia. Kuten varmaan moni on huomannut, teen kouluaikaan vähemmän postauksia. Ensi viikollakin päivät ovat pitkiä teatterilla, mutta voisin yrittää viimeistään esitysten jälkeen kertoa tunnelmistani. Ensi viikolla meillä on siis lastenoopperan esityksiä Lahden kaupunginteatterilla torstaina, perjantaina ja lauantaina. Tervetuloa kaikki kuuntelemaan! :)
Kukkilasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...