tiistai 19. tammikuuta 2016

Työntäyteinen viikonloppu


Meillä oli viikonloppuna tämän vuoden ensimmäinen Savonlinnan Oopperajuhlakuoron harjoitusleiri Vuosaaressa hotelli Rantapuistossa. Viikonlopun aikana meillä koelaulatettiin myös Mendelssohnin Eliaksen kuoro-osuuksia. Esitämme ko. teoksen Helsingin Musiikkitalossa 5.3. klo 19. Solisteina kuullaan esimerkiksi Soile Isokoskea.

Maisemaa hotellihuoneestamme

Viikonloppu oli täynnä työtä, ihania kohtaamisia, hyvää ruokaa ja tuli myös käytyä hotellin vieressä juuri avatulla salilla. Lauantaina kävimme siellä illalla virtuaaliryhmäliikunnassa, jossa valitsimme joogan.  Kävimme siellä myös saunomassa.

Kuorossa on mukana useampi ihminen, jotka tunnen jo entuudestaan. Viikonloppu olikin ihan äärettömän hauska. Tuli naurettua varmaan kuukauden naurut kerralla. On ihanaa saada olla mukana tässä kuorossa ja päästä laulamaan työstämissämme teoksissa. Parasta on, kun saa tehdä työtä, jota rakastaa.


Treenimotivaationi tuntuu nyt olevan jälleen kohillaan tämän viikonlopun ja monen viikon sairastelujen jälkeen. Maltan tuskin odottaa seuraavaa laulutuntiani ja ylipäätään kaikkia niitä tulevia koitoksia, mitä on luvassa.

Elämä on ihanaa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...