maanantai 4. tammikuuta 2016

Uusi vuosi Tallinnassa


Lähdimme keskiviikkona avomieheni kanssa Tallinnaan uuden vuoden viettoon. Tulimme lauantai-iltana takaisin kotiin. Tämä oli meille molemmille ensimmäinen kerta, kun vietimme Uudenvuoden jossain muualla kuin Suomessa. Minulla oli jouluaattona vuoden viimeinen laulukeikkani ja tietysti heti sen jälkeen minulle tuli flunssa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että tunnolliset sairastavat lomalla ja varsinkin nykyisin tuntuu, että omat sairasteluni ajoittuvat jostain kumman syystä loma-aikaan. Hotellimme oli viihtyisä, vähän pienempi hotelli Vanhankaupungin laidalla nimeltään Pk Ilmarine. Sieltä olikin mukava kävellä Vanhankaupunkiin ihan päivittäin. Tallinnan kylmyys pääsi vähän yllättämään meidät. Kylmä tuuli teki säästä vieläkin kylmemmän, mitä mittarin lukemat näyttivät. Löysimme monia viihtyisiä ravintoloita ja pikkupubeja. Päivittäin tuli käveltyä paljon ja uni maistuikin hyvin.Viihdyimme suurimman osan ajasta Vanhassakaupungissa. Kävimme myös keskustan puolella, jossa tuli esimerkiksi shoppailtua. Tapasimme myös avomieheni sukulaisia, jotka olivat samaan aikaan Tallinnassa.

Vana Tallinn glögiä

Arkeen paluu on alkanut vähitellen. Kunnolla en ole vielä pystynyt harjoittelemaan, sillä ääneni ei ole vielä palautunut flunssan jälkeen. Mutta eiköhän se tästä vähitellen palaudu. Olen seurannut Lappeenrannan laulukilpailuja netistä ja sitä kautta myös motivoinut itseäni omaan harjoitteluun.

Ihanaa vuoden alkua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...