sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Meidän vappu


Vappu tuli vietettyä aika rauhallisissa meiningeissä. Olen nimittäin nyt vappunakin harjoitellut joka päivä, enkä halunnut, että krapula pilaisi harjoitteluani. Sitä nimittäin kerkiää vielä tänä keväänä juhlimaan esimerkiksi silloin, kun valmistun. 

Mieheni on nyt tämän viikon ollut töissä Klaukkalassa työmaalla, ja hän on lähtenyt kotoa joka aamu kuuden aikoihin. Nyt viikonloppuna meillä oli paljon yhteistä aikaa. Lauantaina kävimme Kukkilassa mieheni vanhempien luona. Näimme myös pikku Nitaa, joka oli siellä hoidossa. On se niin mielenkiintoista päästä läheltä näkemään, miten reilu 1-vuotias oppii koko ajan uutta. Tällä kerralla Nitan kävely oli entistä sujuvampaa, ja vielä aika nopeaakin. Hän oli lisäksi oppinut taas uusia ilmeitä ja kovasti harjoittelee puhumista.

Nita ihmettelee vappupalloja

Kukkilassa käynnin jälkeen avopuolisoni vei minut syömään Manhattan steak houseen, mikä on yksi lempiravintoloistamme Lahdessa. Sen jälkeen näimme yhteisiä ystäviämme ennen kotiin menoa.


Tänään kävimme vapputorilla ihanassa auringonpaisteessa, ja näimme myös ystäviämme siellä.

Vepen koira Donald
Tuomas ostaa metrilakua
Rakkaani mun


Huomenna minulla on tiedossa hyvin jännittävä päivä. Kerron siitä lisää myöhemmin.
 
Eipä muuta kun hyvää ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...