sunnuntai 16. lokakuuta 2016

LaulutunnillaLauantaina kävin neljän kuukauden tauon jälkeen laulutunnilla Helsingissä. Tunti teki hyvää, ja nyt taas tiedän mihin asioihin minun täytyy harjoittelussani erityisesti kiinnittää huomiota. Laulukontrollissa olisikin hyvä käydä juuri tämän takia, kun kaikkia asioita ei pysty itse kuulemaan. Kuten tapanani aina on, äänitin laulutuntini. Osa tämän päivän harjoitteluani olikin sen kuunteleminen.

Kappaleen kertaamista bussissa

Kun matkustaa julkisilla, matka-ajan pystyy käyttämään hyödyllisesti kappaleiden opettelemiseen. Tämän takia pidän julkisilla matkustamisesta, vaikka matkustan mielelläni myös omalla autolla.

Perheeni asuu Helsingissä, ja välillä tapanani on nähdä heitä laulutuntini yhteydessä. Tällä kertaa mieheni oli kuitenkin viemässä minua syömään heti Lahteen tultuani ja tänään minulla oli tiedossa Anastasia-ensemblen harjoitukset Nastolassa. Joten tällä kertaa perheeni näkeminen jäi seuraavaan kertaan. Seuraava laulutuntini on kuitenkin jo keskiviikkona.

Puhutaan siitä, että syksyisin puhaltavat monesti uudet tuulet elämässä. Tämä koskee myös itseäni. Kerron lisää tulevista kuvioistani seuraavissa postauksissani.

Hyvää alkavaa viikkoa, ja kiitos, kun luet blogiani! :)
 

Lauantain päivällinen Manhattanissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...