sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Viikon tärkeimmät



Arjen hemmottelua

Yhteinen aika kihlatun kanssa

On ollut jännä huomata, miten molemmat vaalivat sitä yhteistä aikaa ihan erilailla kun sitä ei aina ole. Tästä hyvänä esimerkkinä itse pyrin käymään aamujumpassa niinä päivinä kun minulla on iltavapaa töistä, jolloin voin viettää sen päivätyössä käyvän kumppanini kanssa. Tällä viikolla olemme myös suunnitelleet yhteistä tulevaisuuttamme, mikä tuntuu todella hienolta ja olen siitä hyvin innoissani. 

Lauantain treffit

Oma laulutreeni

Tärkeätä laulutreenissä on aina se, mitä ohjelmistoa tulisi harjoitella juuri sillä hetkellä. Viime viikolla tuli tehtyä hakunauha Sibelius-Akatemian oopperakoulutukseen. Hakunauhalla laulan kolme aariaa kolmelta eri säveltäjältä. Tällä viikolla olen lopullisesti päättänyt, mitkä ovat ne kolme muuta hakuaariaani. Niiden lisäksi tällä viikolla olen myös harjoitellut Haydnin Stabat Materin solistiosuuksiani, jotka pääsen esittämään pääsiäisen jälkeen Lahdessa. Viikon päästä on seuraava Savonlinnan Oopperajuhlakuoron harjoitusleiri, jossa meillä on työnalla Beethovenin Missa Solemnis. Teos on hyvin vaativa ja sen takia otin sen uudestaan työnalle tällä viikolla.


Ystävät

Kiireisestä aikataulustani johtuen ystäviä ei tule nähtyä yhtään liian usein. Tähän vaikuttaa toki myös se, että ystävilläni on viikonloput usein vapaita ja itselläni on usein töitä/lauluhommia
viikonloppuisinkin. Aina me kuitenkin joku kaikille sopiva ajankohta löydetään. Tapasin ystäviäni tällä viikolla perjantaina illallisen merkeissä, kun juhlimme toisen ystäväni syntymäpäiviä.


Liikunta 

Haluan, että arjessani on aina kaikki tärkeät palaset kohdallaan ja yksi hyvin olennainen osa niistä on liikunta. Huomaan heti, jos liikun liian vähän päivän aikana. Tällöin liikunta ja syöminen eivät ole balanssissa keskenään. Nykyisin harrastan paljon hyötyliikuntaa sen lisäksi, että käyn Ladylinella eri tyyppisillä ryhmäliikuntatunneilla vähintään 2-3 kertaa viikossa. Lisäksi tapanani on monesti kävellä töihin, ja töissä niitä askeleita vasta kertyykin.


Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...