tiistai 15. elokuuta 2017

Uusi asunto


Muutimme heinäkuun lopussa isompaan asuntoon Lahdessa. Edellinen asunto alkoi käymään pieneksi jo silloin, kun ostin pianon asuntoomme. Kärsivällisinä ihmisinä asuimme siinä kuitenkin vielä vuoden pianon oston jälkeen, kun kaikki asiat eivät vaan voi tapahtua samaan aikaan. Emmekä myöskään ole sellaisia ihmisiä, että haluaisimme muuttaa usein. Sen verran kova homma muuttamisessa kuitenkin on ja asunnossa on luonnollisesti laittamista muuton jälkeenkin. Edellisessä asunnossamme kerkesimme asumaan kuitenkin lähes neljä vuotta, ja siellä kyllä viihdyimmekin. Nyt oli kuitenkin aika avata uusi sivu elämässämme tämän uuden asunnon myötä.


Parasta asunnossamme on iso ja avara olohuone sekä keittiö, jossa on mukavasti pöytätilaa. Avaruutta lisää myös se, että ikkunoita on kolmeen eri suuntaan. Myös yksi kiva lisä asunnossamme on leveät ikkunalaudat, joihin voi laittaa vaikkapa kukkia tai polttaa kynttilöitä.



Olimme nyt lauantaina hyvän ystävämme häissä. Tästä päivästä alkoikin hääjuhlarumba, sillä meillä on peräti kolmet häät alle kuukauden sisään. Nyt lähivuosina olen ollut häissä enemmän työni puolesta ja on välillä ihanaa saada olla häissä ihan vaan vieraana, ehkä saa myös jotain ideoita omiinkin häihin. Viime lauantain häissä lauloin Rakkauslaulun, niin mieluista laulaminen minulle on. Häissä laulaminen on erityisen mukavaa, kun pääsee laulamaan hääparille ja ehkä parhaimmillaan onnistuu myös koskettamaan laulullansa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...