maanantai 28. toukokuuta 2018

Juhlapaikka


Meidän häitämme vietetään Artjärvellä, noin 45 km Lahdesta.

Tähän syynä se, kun kaikki kelpuuttamamme juhlapaikat olivat Lahdesta varattuna jo puolitoista vuotta ennen päiväämme. Halusimme pitää kiinni valitsemastamme päivästä (18.8.2018) ja aloimme miettimään, ettei Artjärvi olisi ollenkaan huonompi paikka viettää häitä. Ensinnäkin mieheni sukulaisia asuu siellä ja näin saisimme ainakin maalaishäät.

Kävimme juhlapaikalla, Artjärven Maamiesseurantalossa viime lauantaina uudemman kerran. Paikka oli hienompi, mitä muistinkaan. Luonto on aivan upea, ja kirkko, jossa meidät vihitään on puukirkko. Ihan meidännäköiset nämä molemmat paikat. Voi todella sanoa, että nappiin meni meidän valinta, sillä ei kaupunkihäät olisi ollut meidän tyylistä.

Juhlasali

Rakennus on hyvin tilava ja sinne mahtuisi jopa useampi sata ihmistä. Mielestäni näin on kuitenkin parempi, ettei pöydät ole ihan kiinni toisissaan ja tilaa on myös tanssia.

Juhlapaikan pääovi

Juhlapaikalta on vain muutaman minuutin kävelymatka rantaan. Kenties tämä lähiranta on myös yksi paikka, jossa meistä otetaan kuvia.

Artjärven kirkko

Kaksi hyvinkin isoa asiaa on hoidettu viime viikolla, kun kaasojen mekot löydettiin keskiviikkona ja perjantaina kävimme kukkakaupassa ideoimassa kukka-asetelmamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...