tiistai 5. kesäkuuta 2018

Laulukuulumisia


Pidin huhtikuun lopussa oman konsertin Joutjärven kirkossa. Sen jälkeen minulla oli pieni tauko harjoittelusta, mutta nyt minulla on jälleen useampi tavoite, joista saan motivaatiota harjoitteluuni.

Juhannuksen jälkeen teemme säestäjäni kanssa muutaman äänityksen omia häitäni varten, sillä haluan sekä tanssia että laulaa häävalssimme, niin tämä on ainoa ratkaisu siihen. Tietysti myös laulan livenä muutaman kappaleen häissämme. Lisäksi heinäkuussa minulla on tiedossa hääkeikka Joutjärven kirkossa.

Useampi esiintyminen on myös loppuvuonna. Ensinnäkin pidämme säestäjäni kanssa joulukonsertin joulukuun alkupuolella näillä näkymin. Sen lisäksi olen mukana loppuvuodesta Kimmo Ruotsalan säveltämässä lasten fantasiaoopperassa Tomtebobarnen, joka kantaesitetään Savoy-teatterissa 30.11. klo 19.00. Kaksi muuta esitystä siellä on 1. ja 2.12. klo 18.00. Todella mahtavaa saada olla mukana tässä produktiossa. Mahdollisista lisäesityksistäkin on jo ollut puhetta.

Täältä voit katsoa lisää infoa oopperasta ja varata myös lippuja: https://www.operatellus.fi/

Oman konsertin myötä työnalla on uutta ohjelmistoa, esimerkiksi upea W. A. Mozartin Exsultate, jubilate KV 165 (158a), Bachin/Gounodin Ave maria sekä Desdemonan Ave Maria oopperasta Otello. Myös Rusalkan Laulu kuulle olisi tarkoitus laulaa tuossa konsertissa. Näiden lisäksi konsertissa kuullaan perinteisimpiä joululauluja.

Moni on kysellyt minulta, että olenko tänä kesänä töissä Savonlinnassa oopperajuhlakuorossa. En nyt tosiaan ole, mikä on ihan helpotuskin. Hääjärjestelyt vievät nimittäin yllättävänkin paljon aikaa. Tietysti ne tärkeimmät asiat on meillä tehtynä, mutta koko aika tehdään jotain, ainakin ajatustyötä päivittäin. Ja kun kyse on omista häistä, se ei olisi mennyt oikein, jos olisin ollut kesän muualla. Luonnollisesti haluan olla suunnittelemassa ja järjestämässä omia häitäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogihaaste

Moikkelis, päätin tarttua Päijätmedian upean Elsalinnean heittämään haasteeseen ja vastata seuraaviin 30 kysymykseen. 1. Koko nimesi ...