lauantai 10. marraskuuta 2018

Syksyn kuulumisia


Meiltä on paljon kysytty, onko elämä jotenkin erilaista naimisissa ollessa. Mielestäni on, sillä en enää ole mikään tyttöystävä, avovaimo tai kihlattu. Suhteemme on vähän niinkun uudella levelillä. On ihanaa olla Rouva Salo ja ihanaa on saada olla juuri tämän miehen vaimo. Halusin ehdottomasti ottaa mieheni sukunimen, vaikka aluksi mietinkin yhdistelmäsukunimeä. Mikäli jonain päivänä saamme perheenlisäystä, olemme silloin perhe Salo.

Olen oppinut käyttämään uutta sukunimeäni. Puhelimeen totuin hyvin pian vastaamaan uudella sukunimelläni. Ehkä vähän pidempään kesti opetella uusi allekirjoitus. Tätähän minulta kysyttiin jo ennen häitä, että olenko harjoitellut uutta allekirjoitustani. Jälkikäteen tämä meinasi minua vähän harmittaakin, kun vanha sukunimi tuppasi vahvasti tulemaan allekirjoitukseeni. 

Arkeen paluu tuli meillä hyvin pian häiden jälkeen, sillä itse palasin töihin jo viikko häiden jälkeen. Tällä hetkellä arkemme onkin aikamoista palapeliä vuorotöidemme ja minun useamman työni takia. Marraskuu tulee varmasti olemaan hyvinkin antoisa, mutta samalla myös rankka. Marraskuun kahdella viimeisellä viikolla pyörivät lasten fantasiaoopperan näyttämöharjoitukset Vantaalla. Samalla teen myös töitä kahdessa eri paikassa. 

Tällä hetkellä tuntuu, että useampi ystävä/tuttava/perheenjäsen kutsuu tai ehdottelee samanaikaisesti, miten olisi kiva nähdä ja viettää aikaa yhdessä. Tai sitten ihmetellään, miksi minua ei ole vähään aikaan näkynyt. Luonnollisesti kaiken työn vastapainoksi tarvitsee myös aikaa sekä itselleen että omalle parisuhteelleen. Monesti se myös menee niin, että kun meillä on yhteinen vapaapäivä-, tai ilta, vietämme sen mielellämme kahdestaan. 

Tällä viikolla teimme yhden vähän isomman hankinnan, mikä helpottaa paljon yhteistä arkeamme: ostimme auton. Saattaa olla, että vanhempi auto laitetaan joskus keväämmällä kuntoon kakkosautoksi.

Muutenkin tuntuu, että tällä hetkellä elämässä tapahtuu paljon asioita sekä töissä että omassa henkilökohtaisessa elämässä. Joukossa on mukavia asioita ja sitten myös niitä ei niin mukavia asioita. Nehän nyt tietysti myös kuuluvat elämään. Muuten arki tuntuu rullaavan meillä nyt mukavasti, ja itselläkään ei ole ainakaan liian usein niitä tuplatyöpäiviä. Kerkiän ja jaksan siis myös itse harjoittelemaan, mikä onkin nyt tärkeätä. Minulla on nimittäin tulossa useampia esiintymisiä vuoden lopussa. Kirjoitan niistä lisää seuraavissa postauksissani.


Nyt haluan toivottaa sinulle hyvää alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...