tiistai 18. joulukuuta 2018

Huikea viikkoViime viikko oli minulla todella huikea ja se sisälsi peräti kolmea eri työtä, joita teen. Maanantaina pidin oman joulukonserttini Joutjärven kirkossa, tein sekä ilta-, että aamuvuoroja kaupalla, keskiviikkona minulla oli tämän vuoden viimeinen opetuspäivä wellamo-opistossa, sain kaksi uutta pikkuoppilasta, joita käyn opettamassa heidän kotonaan ja viikko huipentui sunnuntaihin, kun minulla oli tämän vuoden viimeinen lauluesiintymiseni Joutjärven kirkon kauneimmissa joululauluissa.

Olen äärettömän iloinen kaikista töistäni, joita teen, ja tämä on mielestäni mahtava combo. Kuitenkin täytyy myöntää, että syksy ja talvi on ollut välillä hyvin raskas minulle. En tällä hetkellä edes muista, koska minulla on viimeksi todella ollut vapaapäivä. Myöskään vapaa viikonloppuja minulla ei ole ollut kohta kolmeen kuukauteen. Koen kuitenkin, että olen sellainen ihminen, joka haluaa tehdä monenlaista samaan aikaan ja sopiva kiire arjessa tuokin sen rytmin elämään. Tietysti on myös niitä päiviä, jolloin hetkellisesti vähän ärsyttää töiden ristiinmeno miehen kanssa tai muuten vaan hetkellisesti ei jaksaisi mennä töihin. Olen kuitenkin huomannut sen, miten positiivisuus vaikuttaa elämään, ja arkeakin jaksaa, kun osaa nähdä aina asioiden positiiviset puolet.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...