lauantai 8. joulukuuta 2018

Kiitollisuus


Koko viime viikko minulla meni matkustaessa Lahden ja Vantaan väliä (viikonloppuna Lahden ja Helsingin väliä). Alkuviikolla meillä oli Kimmo Ruotsalan säveltämän fantasiaoopperan Tomtebobarnenin näyttämöharjoituksia Vantaalla. Perjantaina oli ensin aamupäivästä kenraali ja illalla oopperan ensi-ilta Savoy-teatterissa. Ensi-ilta oli samalla myös oopperan kantaesitys. Lisäksi esitykset meillä oli sekä lauantai-, että sunnuntai-iltoina. Vaikka viikko oli hyvinkin intensiivinen, se oli joka tapauksessa hyvinkin opettavainen ja palkitseva kokemus. Omasta mielestäni vedin esitykset hyvällä energialla, enkä juurikaan jännittänyt. Tietysti taas maanantainen laulutunti oli muistutus siitä, mihin asioihin minun tulee seuraavaksi kiinnittää huomiota harjoittelussani.

Päällimmäisenä tämän prokkiksen jälkeen mielessäni on valtava kiitollisuus siitä, että sain olla mukana. Oopperaa tullaan vielä esittämään ainakin Turun Svenska teatterissa huhtikuun 6. päivä. Kiitokset vielä Opera Tellukselle ja koko työryhmälle tästä mahdollisuudesta.

Oopperaa kävivät katsomassa sekä perheeni että muutama ystäväni. Se merkitsee minulle paljon, että he haluavat tulla katsomaan esityksiäni lähes aina. Lauantain esityksen jälkeen istuimme iltaa ravintolassa mieheni ja  vanhempiemme kanssa. Yövyimme silloin mieheni kanssa Meilahden Scandicissa. Reissun yhteydessä kävimme myös Tuomaan markkinoilla ja ihailimme Helsingin jouluvaloja. Ihan hassua ajatella, että on jo joulukuu.

 Seuraavaksi suuntaan ajatukseni omaan joulukonserttiini Tähti, tähdistä kirkkain, joka on jo ensi viikon maanantaina Joutjärven kirkossa klo 19. Laulan myös muutaman soolon samassa kirkossa 16.12. klo 18.30, kun siellä on Kauneimmat joululaulut.

Alla on muutamia kuvia oopperasta. Kuvat on ottanut puvustajamme Pia Lasonen. 
Arkeen paluu viime viikon jälkeen on tapahtunut nopeasti, sillä olen tällä viikolla joka päivä töissä ja muu aika meneekin harjoitellessa ensi viikkoa varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...