perjantai 1. helmikuuta 2019

Viikko häämatkaan
Menimme naimisiin elokuussa. Häiden jälkeen kävimme häämatkalla mökillä rentoutumassa. Päätimme kuitenkin,että haluamme varsinaisen häämatkan olevan vähän myöhemmin, kuitenkin heti alkuvuodesta.

Kun aloimme miettimään häämatkakohdettamme, molemmat olimme sitä mieltä, että kyseeseen ei tule mikään maa, jossa olemme jo käyneet. Ei sitä kovin kauaa tarvinnut miettiä, kun molemmat olimme jo päätyneet Thaimaahan. Luonnollisesti kun menemme noin kauas, olemme siellä sen kaksi viikkoa. En muista, että olisimme koskaan olleet näin pitkällä yhteisellä lomalla, ja saamme sen kerrankin viettää asiaan kuuluvalla tavalla. Viime loma elokuussa meni häiden järjestelyissä ja jälkipyykin hoitamisessa. Siitä edelliset kaksi kesää menivät töissä Savonlinnassa, kun lauloin Oopperajuhlakuorossa, ja opiskeluaikoina lomat käytettiin aina harjoitteluun tai sairasteluun. Kummasti loman jälkeen oli tulossa joku kurssitutkinto tai opeteltavana oli jotain uutta ohjelmistoa.  Thaimaassa ajattelin jättää varsinaisen laulamisen vähemmälle, ja aion keskittyä lomailuun sekä nauttimaan aviomieheni seurasta. Saamme viettää myös puolivuotishääpäiväämme Thaimaan lämmössä.

Otimme aurinkomatkojen paketin Thaimaan Khao Lakiin. Pakettiin kuuluu Finnairin suorat lennot Phukettiin, josta matkamme jatkuu hotellille bussikuljetuksella. Hotellimme on neljän tähden hotelli, ja hotellihuoneeseemme kuuluu auringonottoterassi, josta pääsee suoraan vaikka aamu-unnille.

Ylläolevat kuvat ovat hotellistamme ja ne on otettu aurinkomatkojen sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...