sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Syntymäpäivät Helsingissä


Häämatkan jälkeen olemme tehneet erilaisia asioita yhdessä. Olemme käyneet niinsanotusti treffeillä. Tämä on mielestäni hyvinkin tärkeä asia, vaikka kuinka ollaankin naimisissa. Ei se treffeillä käynti saa siinäkään vaiheessa unohtua. Kotona on tietysti kiva olla yhdessä töiden vastapainoksi, mutta kummasti se piristää sitä parisuhdetta, kun keksitään välillä vähän erityisempää tekemistä yhdessä.

Esimerkiksi viime viikonloppuna meillä oli yhteinen viikonloppuvapaa. Lauantaina kävimme ihanan Nitan 4-vuotissynttäreillä ja illalla menimme katsomaan musikaalin The Sound of Music Lahden kaupunginteatteriin. Siitä olikin jo vähän aikaa, kun olin viimeksi käynyt tuolla teatterissa. Sunnuntaina kävimme yhdessä lenkillä ja lounaalla Lahden Einsteinissa. 

Tänä viikonloppuna minulla oli vielä lauantaiaamuna töitä ja sen jälkeen pääsimme lähtemään Helsinkiin perheeni luokse.

Lauantaina tapasimme ensin kaupungilla isäni ja hänen naisystävänsä. Kävimme syömässä Hietalahden torin laidalla Ravintola Salvessa. Sen jälkeen kävimme kuohuvalla kauppakeskus Forumin katutasossa olevassa Kaarna-ravintolassa. Tämä on yksi sellainen paikka, jossa tulee monesti Helsingissä ollessa käytyä.


Yövyimme veljeni luona Munkkiniemessä. Tänään päivämme alkoi lenkillä keväisessä Seurasaaressa. Oli todella upea lenkkeilysää auringonpaisteessa, tosin tuuli oli kuitenkin aika kalsea.


Tapasimme tänään myös äitiäni ennen kotiinlähtöämme. Lounastimme yhdessä veljeni luona ja joimme synttärikahvit minun syntymäpäivieni kunniaksi.

Olemme juuri kotiutuneet ja mieheni lähtee pian yövuoroon. Itselläni on huomenna musiikintäyteinen päivä, kun ensin aamupäivästä harjoittelen tulevaa konserttia varten ja illalla opetan laulua Nastolassa. Tästä se seuraava viikko taas alkaa.

Eipä muuta kuin oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...