keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Ajatuksia keväästä


Kevät on mielestäni ehdottomasti toiseksi kivoin vuodenaika. Olen ensisijaisesti kesäihminen ja kevät tulee vahvana kakkosena. On ollut mahtavaa huomata, miten paljon aurinko onkaan paistanut lähipäivinä, ja kohtahan ne kellotkin siirretään kesäaikaan. Kevät on usein kiireistä aikaa pääsykokeineen, keikkoineen ja koulutöineen. Sen takia se myös menee monesti hyvinkin nopeasti.

Nyt viikon sisään minulla on tulossa parikin lauluesiintymistä. Ensimmäinen niistä on tämän viikon sunnuntaina Lahden musiikkimaan salissa Keväisissä tunnelmissa -konsertti klo 13. 
6.4. esitämme Opera Telluksen tuottaman ja Kimmo Ruotsalan säveltämän fantasiaoopperan Tomtebobarnen Åbo Svenska Teaterissa. Tämä esitys on kuulemma lähes loppuunmyyty.


Tällä viikolla olen lisäksi suunnitellut ensi lukuvuoden opetuksiani Wellamo-opistossa.
Päivät ja viikot menevät tällä hetkellä todella nopeasti. Stressiä en ole kuitenkaan tällä hetkellä jaksanut ottaa mistään. Hyvä muistisääntö on "päivä kerrallaan". Lisäksi silloin kun to do -listalle kasaantuu paljon asioita, muistan, että päivä se on huomennakin ja teen mieluummin yhden asian kunnolla kuin että yrittäisin tehdä mahdollisimman monta asiaa saman päivän aikana.


 Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...