maanantai 20. toukokuuta 2019

Arkeen paluu Berliinin matkan jälkeenPidimme mieheni kanssa viime viikon kesälomaa ja kävimme Berliinissä. Olemme käyneet siellä aikasemminkin, sillä tämä oli jo kolmas Berliinin matkamme. Tällä kertaa en julkaise matkastamme erikseen omaa postausta, kuten aikaisemmista matkoistamme olen tehnyt. Julkaisen tämän postauksen yhteydessä muutamia ottamiani kuvia matkastamme.


Yksi mieluisimmista asioista matkallamme oli päästä katsomaan Puccinin oopperaa La bohème. Se on  ehdottomasti yksi lempioopperoistani. Puccinin musiikki on niin äärettömän kaunista.

Komische Oper Berlin

Itselleni mieluisia asioita siellä olivat myös käveleminen kaduilla. Jokaisena päivänä meille tuli askeleita semmoiset 15 000-18 000, vaikka liikuimmekin paljon maanalaisella. Erilaisissa kahviloissa sekä ruokapaikoissa oli kiva käydä. Lisäksi kävimme viimeisenä päivänämme Zoologischer gartenissa, mikä on yksi maailman suurimmista eläintarhoista. Siltä se myös tuntuikin, kun kiertelimme siellä jonkun 5 h. Kävimme myös Aquariumissa, jossa oli kaikenlaisia meren eläviä ja matelijoita.


Loma on nyt tältä erää vietetty ja palasin tänään töihin. Heinäkuussa sitten pidämme 2 viikkoa lomaa, ja silloin pääsenkin sitten tositoimiin Kangasniemen laulukilpailuissa. Pyrin kuitenkin ottamaan päivän aina kerrallaan. Kilpailukappaleeni ovat jo hyvin hallussa, sillä olen esittänyt niitä jo useaan otteeseen. Seuraavaksi pääsen esittämään niitä ensi maanantaina yksissä pääsykokeissa sekä 5.6. omassa konsertissani Lahden musiikkimaan salissa klo 18.


Lämpimästi tervetuloa konserttiini!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...