lauantai 8. kesäkuuta 2019

Kesä ja helteet ovat täällä!Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikonloppua!

Minun mielestäni on ihan todella mahtavaa, että ollaan saatu nauttia nyt näinkin lämpimistä päivistä heti kesäkuun alussa. Pidän siitä erityisesti, että myös illat ja aamut ovat niin lämpimiä. Silloin fillarilla voi aamusta lähteä liikkeelle lyhythihaisella ilman että mukaan tarvitsisi ottaa pitkähihaista saatikka takkia. Kotoa lähteminen on niin helppoa ja nopeata, kun pukeutumiseen ei mene aikaa.

Nämä lämpimät kelit myös jakavat vähän mielipiteitä, sillä toiset pitävät lämpimistä keleistä ja toiset taas eivät niin välitä. Kumpaan joukkoon sinä kuulut?

Kesäaikaa tulee monesti hyödynnettyä erilaisiin projekteihin tai hoidettua rästiinjääneitä asioita. Kun sitä aikaa vaan on yleensä enemmän ja energiaa on luonnollisesti enemmän kun vaikka syksyaikaan. Minulla on nyt lähipäivien projektina tuo parvekkeen kuntoon laittaminen. Siivouksen sainkin jo tehtyä ja nyt viikonloppuna suunnataan kaupoille etsimään parvekkeelle sopivia kukkia. Aikaisempina kesinä olen pitänyt parvekkeella esimerkiksi ruukkukrysamteemia sekä pelargonioita. Kukkien täytyisi kuitenkin kestää myös paistetta. Itse en ole vielä niin viherpeukalo kuin haluaisin joku päivä olla, mutta ainahan sitä oppii lisää.

Mitäs kukkia juuri sinä olet istuttanut tänä kesänä parvekkeellesi/pihamaallesi?

Vapaapäivän viettoa ystävän kanssa parvekkeellamme

Vähän tuo kuvassa oleva pöytä on kärsinyt talven jäljiltä. Meillä ei nimittäin ole lasitettua parveketta ja muutenkin tuo parveke on siinä kunnossa, että se menee varmasti lähivuosina tässä rakennuksessa uusiksi. Rakennuksen parvekkeet ovat kuitenkin ihan alkuperäisiä.

Tämä viikonloppu menee itselläni töissä, mutta kerkiämme saattamaan tuon yllämainitun projektin loppuun ja tarkoituksena on käydä myös anoppilassa. Mieheni oli eilisen Rockfesteilla Hyvinkäällä ja minä hyvänä vaimona kävin hänet sinne asti viemässä. Kotiinpäin olikin sitten onneksi toinen hakija tiedossa ja tämä Rouva pääsi aikasemmin nukkumaan.

Mutta nyt lähden liikkeelle tuosta kelistä nauttimaan ennen iltavuoroani!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...