sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kansainvälisillä suurmarkkinoilla


Lahdessa oli torstaista lähtien kansainväliset suurmarkkinat. Vastaavanlaiset markkinat olivat myös viime kesänä. Itse en silloin käynyt näillä markkinoilla ja nyt olin päättänyt, että siellä täytyy päästä käymään. Myyjiä oli useammastakin eri maasta ja jokaisessa kojussa oli kyseisen maan lippu esillä.

Eilen oli aivan mahtava kesäinen keli ja kieltämättä se olisi ollut unelmasää markkinoilla käymiseen. Meillä oli kuitenkin eilen muuta ohjelmaa. Itse kävin aamupäivällä salilla ja lounaan jälkeen menimme moikkaamaan ystäviämme Möysän rantaan. Eilinen oli samalla myös vapaapäivä laulamisesta. Jotenkin ne energiat jäivät eilen sinne salille ja sen rantareissun jälkeen en kyllä olisi jaksanut enää lähteä kotoa yhtään mihinkään.

Siispä kävimme tänään markkinoilla vesisateesta huolimatta. 

Hollantilaisesta kukkakojusta
Anopille kukkia markkinoilta
Emme olleet käyneet hetkeen Kukkilassa mieheni vanhempien luona. Lähdimme markkinoilta ajelemaan Kukkilaan ja siellä oli tosiaan muitakin vieraita nimittäin mieheni täti, hänen miehensä ja heidän poikansa.
Oli kiva päivä kaiken kaikkiaan vaikka sää ei nyt tänään meitä suosinutkaan. 

Ensi viikolla olisi tiedossa kirpparihommia kitaristiystäväni kanssa. Olemme tosiaan varanneet pöydän Lanttilasta torstaista lähtien. Saas nähdä miten kauppa käy. Tavoite olisi päästä turhasta tavarasta eroon ja lähinnähän myyntiin meillä tulee vaatteita.

Juhannuksen viettoon olemme lähdössä mökille äitini ja veljeni kanssa. Tämä reissu on tämän kesän ensimmäinen mökkireissumme ja niitä varmasti tulee myös lisää. Juhannukseksi on luvattu koleata keliä, mikä ei nyt yhtään yllätä. Emme kuitenkaan anna sen haitata. Ihanaa on päästä rentoutumaan itselle tärkeiden ihmisten kanssa. Ja se rentoutuminenhan on mielestäni mökkireissujen idea ilman TV:tä, nettiä ym..

Mutta näihin asioihin palaan vielä tulevissa postauksissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...