lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kesäsuunnitelmia


Jonkun verran on jo tullut suunniteltua mitä kaikkea haluais tehdä tänä kesänä. Oli pakko tehdä nyt tällainen postaus liittyen kesäsuunnitelmiin.

 
Tänä kesänä aion...


...harjoitella uutta ohjelmistoa.

...järjestää ja mapittaa kaikki mahdolliset nuottini, jotta löydän aina tarvitsemani nuotin. Tämä on juuri sellainen homma, mitä ei juurikaan tule tehtyä kouluaikana ja koko aikahan niitä kertyy lisää. Kaikki säestäjille toimitettavat nuotit tulee myös teipata.

...opiskella Joutsenon laulukurssilla. Tämä on yksi heinäkuun ja koko kesän ehdottomia kohokohtia. Tulen näkemään myös ystävääni Joutsenossa, johon olen tutustunut siellä pari vuotta sitten.

...nähdä ystäviä.

...viettää vapaapäiviä yhdessä mieheni kanssa.

...viettää juhannuksen äitini mökillä.

...liikkua mahdollisimman paljon sekä lenkkeilyn että salitreenin merkeissä. Fellmanniaan avattiin juuri uusi sali opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Menemme naapurini kanssa testaamaan salia ensi viikolla. Myös puistojumppia minun tekisi mieli kokeilla.

...käydä Lahden satamassa jäätelöillä.

...työstää oppariani.

...viettää aikaa sekä äitini mökillä että mieheni sukulaisten luona Artjärvellä.

...mennä piknikille.

...tehdä suursiivouksen kotona, johon kuuluu myös parvekkeen pesu. Mieheni pääsi yllättämään minut yksi päivä kun hän pesi jo ikkunat.

...hoitaa kirpparihommia yhdessä naapurini kanssa. Varasimme jo pöydän viikoksi Lahden Lanttilasta 18.6. alkaen. Siispä lähiaikoina täytyy alkaa urakalla siivoamaan kaappeja.

Jalopelargoniat kukkivat parvekkeellamme tänä kesänä
 

Alla oleva kuva on otettu toissa kesänä äitini mökiltä.

Mökkireissuja odotellessa..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...