keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Ensimmäinen viikko Savonlinnassa


Ensimmäinen viikko Savonlinnassa meni nopeasti Otellon näyttämöharjoitusten parissa. Jo viiden työpäivän jälkeen tuntui siltä kuin täällä olisi ollut jo pari viikkoa. Se johtuu luonnollisesti siitä, kun harjoitukset ovat niin intensiivisiä. 

Savonlinna on erityisesti hieno kesäkaupunki, ja tekemistä riittää myös vapaa-ajalla. Muiden kuorolaisten kanssa on käyty kaupungilla esimerkiksi lounaalla, olutravintola Sillansuussa ja jäätelöllä.


 Oma valoisa ja viihtyisä kesäasuntoni sijaitsee noin 2 km:n päässä Olavinlinnasta Savonkadulla. Minulla on täällä lainapyörä käytössä, ja sillä pääseekin kätevästi liikkumaan. Olen todella viihtynyt täällä, eikä koti-ikäväkään ole ainakaan toistaiseksi kasvanut vielä kovin suureksi. Se, mikä ikävän on pitänyt poissa, on se, kun saa keskittyä oman alan hommiin, muut kuorolaiset ovat todella mukavia ja ylipäätään viihdyn hyvin tässä kaupungissa ja kesäasunnossani. Välillä mietin asiaa siltä kantilta, että tämä on nyt sitä omaa aikaa, mikä on myös tärkeätä parisuhteessa. Välillä minulla on taas sellainen olo kuin olisin lomalla, vaikka töissä täällä olenkin.

Satamaa
Maisemia lenkiltä
Savonlinnan tuomiokirkko

 Vietin juhannuksen avomieheni kanssa mökillä. Lisäksi minulla oli vielä tällä viikolla vapaata ma-ke ja huomenna on sitten Otellon iltaharjoitus. Otellon ensi-ilta on ensi viikon perjantaina 8.7. klo 19, jota avomieheni ja hänen vanhempansa ovat tulossa katsomaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...