keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Solistina Ristinkirkossa


Edellisestä blogipostauksestani on vierähtänyt nyt aikaa. Ei ole ollut mitään erityisesti aihetta, mistä olisin ehdottomasti halunnut kirjoittaa. Arki on mennyt eteenpäin tasaisesti. Uudessa työpaikassani minulla alkoi neljäs viikko. Mikäli minulla on vapaapäivä, käytän sen harjoitteluun, jumpassa käyntiin sekä avomieheni ja ystävieni näkemiseen. Ne vapaapäivät ovatkin hyvin arvokkaita.

Lauloin eilisessä Ristinkirkon konsertissa sekä kuorossa, Anastasia-ensemblessä että sopraanosolistina. Esitimme Ristinkirkossa kaksi hienoa teosta; Buxtehuden Jesu, meine Freude sekä Vivaldin Glorian (RV 588). Konsertin muina solisteina lauloivat: Tarja Taurula, Satu-Kristiina Vesa, Lauri Palo ja Petri Vesa. Kamariorkesteria johti Markus Tikkanen.


 Oli mahtavaa päästä esiintymään juuri tällä porukalla. Ristinkirkon akustiikka ei ole ihan helpoimmasta päästä, mutta siihen alkoi vähitellen tottumaan. Omat soolo-osuudet menivät ihan hyvin. Ensimmäinen sooloni oli ihan konsertin alussa ja silloin jännitin aika paljon, mutta pystyin kuitenkin laulamaan aikalailla omalla tasollani. Konsertin edetessä ja seuraavissa sooloissani sitten vapauduin pahimmasta jännityksestä. Ainahan sitä parannettavaa löytyy, mutta olin aika tyytyväinen suoritukseeni. Jokainen esiintyminen on tärkeä myös kehityksen kannalta, sillä ainahan näistä jotain oppii.



Esitämme Vivaldin Glorian vielä uudestaan Nastolan kirkossa 18.12.

Tuleva viikonloppu minulla vierähtää Savonlinnan Oopperajuhlakuoron tämän kauden ensimmäisellä harjoitusleirillä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...