keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Vuosipäivä Tallinnassa


Maanantaina meillä tuli neljä vuotta täyteen yhteiseloa rakkaani kanssa. Tämän vuosipäivän päätimme viettää Tallinnassa. Yhteinen vapaapäivä tulikin tarpeeseen ja oli hyvin ansaittu, sillä olemme molemmat tehneet nyt paljon töitä. Viime viikonloppu oli itselläni 5. viikonloppu putkeen, kun olin töissä (kaupalla, Savonlinnan Oopperakuoron harjoitusleirillä, keikalla tai Anastasia-ensemblen harjoituksissa).


Tämä oli kolmas kerta, kun kävimme yhdessä Tallinnassa. Olemme aina viihtyneet siellä. Pidämme erityisesti Tallinnan Vanhankaupungin tunnelmasta ja varsinkin tähän vuoden aikaan joulutori tuo siihen vielä oman lisätunnelmansa.

Vietimme siis yhden yön Tallinnassa ja lähdimme seuraavana aamuna takaisin Suomeen. Itse olin nimittäin vielä menossa itsenäisyyspäivänä töihin. Kun olemme käyneet Tallinnassa aikaisemminkin, meillä on jo tiedossa ne omat ruoka-, ja juomapaikkamme, joissa haluamme käydä. Matkan aikana tuli syötyä hyvin, kiertelimme Vanhankaupungin joulutorilla. Itse löysin sieltä muutaman joululahjankin. Matkan kohokohta oli rakkaani kosinta joulutorilla kuusen edessä. Rakkaani antoi puhelimensa muutamalle suomalaisturistille ja luulin, että meistä otetaan ihan normaalikuva kuusen edessä. Yhtäkkiä hän olikin jo polvistunut eteeni ja pyysi minua vaimokseen.


Pelkästään tämän vuoden aikana olemme kasvaneet entistä enemmän yhteen pariskuntana ja tasavertaisina kumppaneina. Mielestäni olemme myös todella hyvä tiimi yhdessä, sillä teemme paljon asioita yhdessä: oli sitten kyseessä minun esiintymiskampaukseni teko, kotitöiden teko tai kihlajaiskutsujen teko.. Tämän reissun myötä vuosipäivästämme tulikin myös kihlajaispäivämme 💕

Ihanaa rakkaudentäyteistä loppuvuotta kaikille lukijoilleni! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...