keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen esiintyminenEsiinnyin sunnuntaina Nastolan kirkossa joulukonsertissa. Sain kunnian laulaa sekä sopraanosolistina että Anastasia-ensemblen riveissä. Esitimme A. Vivaldin Glorian (RV 588) sekä kauneimpia joululauluja. Konsertin muina solisteina esiintyivät itsellenikin tutut kollegat: Tarja Taurula, Satu-Kristiina Vesa sekä Petri Vesa. Kamariorkesteria johti Markus Tikkanen.

Oli ihanaa esiintyä tällä porukalla jälleen. Edellinen esiintyminenhän meillä oli Lahden Ristinkirkossa 15.11., jolloin esitimme Vivaldin lisäksi D. Buxtehuden Jesu, meine Freude. Lähtökohdat tähän konserttiin minulla olivat vähän haastavat, sillä olin juuri sairastanut kovan flunssan ja jouduinkin jännittämään ihan loppuun asti sitä, että onko minulla lauluääntä keikalla. Viikonlopun aikana olin myös töissä kaupalla, kun lauantaina tein sulkuvuoron ja keikkapäivänä avausvuoron. Sunnuntaina olin kaupalla hyvin ajoissa ennen kaupan aukaisemista ja kerkesin myös hyödyntämään tätä harjoittelun kannalta. Harjoitteluni olikin sitten kuulunut ulos asti ja ensimmäiset ulkona jonottavat asiakkaat saivat kuunnella lauluani. :)


 Olin itse ihan tyytyväinen laulusuoritukseeni, vielä kun ottaa nämä lähtökohdat huomioon. Ainahan sitä paremminkin voisi laulaa, mutta täytyy itselleen osata olla myös välillä armollinenkin.

Viikot ja päivät menevät niin nopeasti etten vieläkään melkein pysty uskomaan, että lauantaina on jo jouluaatto. Itse olen vielä aattona töissä ja siitä sitten menemme kihlattuni kanssa hänen perheensä luokse aaton viettoon. Joulupäivän ja tapaninpäivän vietämme äitini ja veljeni kanssa, kun he tulevat meidän luoksemme Lahteen.


Eipä muuta kuin ihanaa joulun aikaa kaikille lukijoilleni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...