sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Akkujen latausta


Ensimmäinen kouluviikko joululoman jälkeen on takana ja pääsin heti ensimmäisellä viikolla tositoimiin. Meillä alkoi nimittäin koulumme tulevan produktion näyttämöharjoitukset. 

Lisää haasteita on tiedossa jo heti ensi viikolla. Varsinkin torstaina minulla on useampikin haaste. Nyt viikonloppuna tuli ladattua akkuja ensi viikkoa varten. Toki viikonloppuuni mahtui myös yllätys yllätys harjoittelua, mutta muuten olin kotona ja otin rennosti. Viikonloput ovat muutenkin aina hyvää ja tehokasta aikaa harjoitella. Energisin aika päivästä minulla on noin klo 12-15 välillä. Viikonloppuna katsoimme mieheni kanssa leffoja, vietimme laatuaikaa yhdessä ja saunoimme.

Näin flunssakauden aikana huolehdin siitä, että meillä on kotona vitamiinia, magnesiumia ja hedelmiä täytyy aina olla mielellään useampaakin eri sorttia. Lisäksi ostin Lamko sportsin kevätkauden kortin, joka oikeuttaa käymään jumpissa koko kevään ajan. Jumppatunnit alkavat ensi viikolla ja olen heti huomenna menossa mind&balance tunnille koulupäiväni jälkeen. Tiistaina ajattelin mennä pilatekseen. Tavoitteenani on käydä jumpissa 2-3 kertaa viikossa koko kevään ajan. Tunneilla käyminen on hyvä nollaus koulupäivän jälkeen ja siten saan myös omaa aikaa. Välillä käymme ystäväni kanssa jumpissa yhdessä, mutta käyn mielelläni myös yksin.

Tällä viikolla kotiin tuli Lahden kaupunginteatterin ohjelmaesite ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy siellä oli myös maininta meidän koulun tulevasta produktiosta. Esitykset tulevat olemaan Eero-näyttämöllä maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Tervetuloa kuuntelemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogihaaste

Moikkelis, päätin tarttua Päijätmedian upean Elsalinnean heittämään haasteeseen ja vastata seuraaviin 30 kysymykseen. 1. Koko nimesi ...