tiistai 24. helmikuuta 2015

Talviloman aloitus


Talvilomaviikkoni alkoi ja heti tämän lomaviikon jälkeen meillä on esitysviikko. Mutta ensin tähän lomaviikkoon. Lomaa se on tosiaan koulutunneista, mutta hommia riittää siltikin. Perjantaina minulla on vielä laulutunti Helsingissä.

Veljeni tuli lauantaina luoksemme Lahteen. Söimme hyvin, istuimme iltaa yhdessä pelaten ja Falunin kisoja katsoen. Viikonlopun aikana tuli vietettyä nostalgisia hetkiä. Pelasimme nimittäin Afrikan tähteä, muuttuvaa labyrinttia ja yatzya.

Lauantai minulla oli muutenkin hyvin energinen päivä. Heräsin suhtkoht aikaisin ilman mitään herätyskelloa. Aamupalan jälkeen lähdin heti reippaalle kävelylenkille ja siitä sitten kodin kautta kirjastolle treenaamaan. Haimme veljeni juna-asemalta autollamme.

Mustikkapiirakka itsepoimituista mustikoista
Mieheni tekemät mustikkashotit

Näemme veljenikin kanssa pian uudestaan, sillä hänkin on tulossa katsomaan oopperaesitystämme. Lisäksi myös äitini, avomieheni, hänen vanhempansa, isäni ja hänen naisystävänsä tulevat kuuntelemaan. Se merkitsee itselle todella paljon, että läheiseni tulevat kuuntelemaan.

Tunnelmallinen suolakivemme

Ensimmäinen varsinainen lomapäiväni sisälsi harjoittelua koululla. Harjoittelimme myös liediä pianistiystäväni kanssa. Meillä on ihan tavoitteitakin sen suhteen. Niille kaikille tiedoksi, jotka eivät sitä tiedä niin sana lied tulee saksankielestä ja tarkoittaa laulua.  Lied on säestettyä yksinlaulua ja runouden merkitys on suuri tässä taidemusiikin lajissa. Sekä laulajan että säestäjän osuus tukevat runoa.

Eilen vietimme tyttöjeniltaa Sallin ja Lotan kanssa. Salli oli kokannut uunilohta, paistanut pottuja ja keittänyt porkkanaa. Lotta oli löytänyt lidlistä hyviä juustosämpylöitä ja minä löysin suklaalevyn. Seuraavaksi on minun ja Lotan vuoro kokata meille, sillä tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun Salli kokkasi meille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...