sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikon kohokohdat


Maanantain ja tiistain ehdottomia kohokohtia olivat jumpat. Maanantaina olin koulupäivän jälkeen mind & balance tunnilla ja tiistaina sekä coressa että hiitissä. Tähän kohtaan oli ehdottoman välttämätöntä saada kroppa taas toimimaan vapun jälkeen. Vaikka mitään kamalaa krapulaa ei olisikaan juhlimisen jälkeen niin kyllä se kropassa tuntuu jollain tavalla. Varsinkin nykyisin huomaan sen.


Keskiviikkona kävimme Lahden uusitulla torilla. Sen rakentaminen kestikin useamman vuoden ja olin nyt itse ensimmäistä kertaa torilla tämän rakentamisen jälkeen. Toripäivänä välttämätöntä on hakea Helmi-mummolta lihapiirakoita ja mieluiten munariisitäytteellä. Kävimme myös juomassa torikahvit ennen kuin siirryin koululle opparikeskusteluun. Olen tässä lähiaikoina pohdiskellut opparini aihetta. Minun pitäisi vielä löytää aiheestani "punainen lanka", sillä tällä hetkellä aiheestani saisi kuulemma viisikin opparia.

Saan tänä keväänä opetusharjoittelun tehtyä. Keskiviikkona pidin miesoppilaalleni kevään viimeisen tunnin ja olihan siinä haikeat tunnelmat. Tämä oppilas on nyt keväällä kehittynyt huikeasti siitä, mitä aloitimme. Hän on ollut minulla kaksi vuotta pedioppilaana. Naisoppilaani kanssa meillä on tämän viikon jälkeen enää jäljellä viimeinen ohjaustunti ja opetusnäyte. 

Keskiviikkona kävimme koulupäiväni jälkeen Kukkilassa onnittelemassa anoppia syntymäpäivän johdosta. Veimme hänelle ruukkuruusun.Kuten aikaisemmassa postauksessani kerroin, kävin perjantaina Kouvolassa laulutunnilla. Pääsin samalla vähän tutustumaan itselleni vieraampaan paikkakuntaan.

Eilen heräsimme aikasin mieheni kanssa. Kävimme yhdessä asioilla ennen kuin menin koululle harjoittelemaan. Kävimme yhdessä lounaalla Toro's nimisessä ravintolassa. Tämä oli erityistä myös senkin takia kun syömme lounasta yhdessä hyvin harvoin. Tämän jälkeen jaksoikin lähteä harjoittelemaan.


Olimme eilen myös seuraamassa Suomen peliä ystävällämme. Lätkän MM-kisojen seuraaminen on meille molemmille tärkeä juttu. Kävimme myös moikkaamassa naapuripariskuntaamme Ten Dollars Saloonissa, mikä on karaokebaari. Kävin itsekin taas laulamassa.


Tänään olimme viettämässä äitienpäivää Kukkilassa. Saimme aivan upean säänkin. Samalla toimme sieltä myös fillarimme talvisäilöstä. 

Kotoa lähdössä Kukkilaan
Kukkilan pihalta
Pelattiin mölkkyä

Omaa äitiäni nään huomenna, sillä hän on myös tulossa kuuntelemaan huomista konserttiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...