perjantai 8. toukokuuta 2015

Lahti-Kouvola-Lahti


En muista, että olisin aikaisemmin käynyt Kouvolassa ellen sitten ole käynyt siellä lapsena. Tänään minulla oli laulutunti siellä, sillä laulunopettajallani on tällä viikolla siellä harjoituksia ja esityksiä. Hän piti minulle tunnin siellä musiikkiopistolla. Halusin tietysti mennä Kouvolaan ajoissa, jotta ehdin myös näkemään vähän paikkakuntaa.

Kouvolan asemalla aamupalalla
Musiikkiopiston läheisiä maisemia
Pidän matkustamisesta ja aina ei edes tarvitse matkustaa kovinkaan kauas vaan myös tällaiset kotimaan matkatkin ovat mieluisia. Reissu olisi ollut vieläkin kivempi jos olisi paistanut aurinko.

Laulutunnin teemana olivat tänään markeesit eli etydit. Etydeissä harjoitellaan jotain teknisestä haastavaa asiaa. Teen tosiaan käytännönvalmiuskokeen 21.5. ja silloin minun on osattava kaikki nuo 20 etydiä. Kokeessa se sitten arvotaan minkä noista etydeistä laulan. Sitä ei kuitenkaan tarvitse laulaa ulkoa, mutta osata se nimenomaan täytyy. Eivätkä nuo kaikki etydit ole mitään ihan helppoja. Niissä on tosiaan vielä vähän tekemistä, mutta onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa.

Aseman läheltä löysin vielä Aseman koulun. Tämän jälkeen lähdin junalla takaisin Lahteen ja menin kirjaston kautta kotiin. Täytyi tietysti mennä haalimaan uutta ohjelmistoa. Tämän reissun ja eilisen rankan koulupäivän jälkeen on ihanaa viettää rauhallista koti-iltaa. Jaksan sitten huomenna harjoitella niitä markeeseja.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...