sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Synttärikahvitteluita


Koen, että olen hyvin perhe ja ystävä keskeinen ihminen. Välillä elämässä tulee kuitenkin sellaisia aikoja, jolloin näitä ihmisiä ei pysty näkemään niin usein omien kiireiden keskellä. Nyt olen viettänyt useamman päivän panostaen tähän asiaan.

Torstai-iltana luonamme oli muutama kahvittelija: Veppe, Vepen koira Donald ja Tuomas. Äitini saapui luoksemme perjantaina. Hän pääsi silloin ystävällemme Vepelle hierontaan. Lauantaina pidimme meillä synttärikahvittelut, joissa kävivät meidän molempien vanhemmat ja myös veljeni. Illalla oli vielä toinen kattaus ystävillemme. Saimme palautetta siitä, miten olimme panostaneet tarjottaviin. Kieltämättä perjantai-ilta menikin kokkaamisen lisäksi leipomisen parissa. Tarjosimme siis cocktailpiirakoita munavoilla, mokkapaloja ja itsetehdyistä mustikoista tehtyä piirakkaa. 


Kolmen päivän ajan tuli oltua emäntänä. Tänään olikin kiva päästä lenkille auringonpaisteeseen ja harjoittelemaan kirjaston pianohuoneeseen. Illalla rentouduimme saunomisen merkeissä. Varsinainen syntymäpäivä minulla on tiistaina, ja saapi nähdä mitä me silloin keksimme rakkaan mieheni kanssa <3  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...