tiistai 27. syyskuuta 2016

Aktiviteetteja




Sunnuntaina teimme mieheni kanssa jotain sellaista, mitä emme olleet tehneet yhdessä vielä aiemmin. Kävimme nimittäin Viihdy vapaalla -messuilla. Itse olin ennen sunnuntaita ollut viimeksi messuilla muistaakseni silloin, kun asuin vielä Helsingissä. Messuilla oli mukana myös Madventuresin Riku. Alunperin Tunnankin piti olla, mutta hän oli joutunut jättämään messut nyt väliin. Emme tienneet ennen tätä päivää, että kyseistä ohjelmaa on myyty 200 eri maahan. Jäi meille myös muutama muisto messuilta, kun mukaamme lähti puputyyny ja lasinen juomapurkki pillillä.


Viime viikolla kävin kehonkoostumusmittauksessa ensimmäistä kertaa elämässäni. Ensinnäkin siellä selvisi, että join liian vähän vettä. Riittävällä vedenjuonnilla pystyy kuitenkin vaikuttamaan myös rasvanpolttoon (2-3 l/pvä). Omaa vedenjuontia kannattaa tarkkailla ja vaikkapa ihan laskea, että varmasti juo riittävän määrän vettä päivässä. Mittauksessa selvisi myös, että minulla on lihasmassaa yllättävänkin paljon. Jopa hyvä ystäväni yllättyi asiasta, kun hän näki mittaukseni tulokset. Tämä onkin osoitus siitä, ettei omaa kehonpainoa kannata miettiä ainoastaan yhtenä lukuna, kun se ei kerro koko totuutta. Ihminen voi olla hyvinkin laiha ja lihasmassaa hyvin vähän.  

Viikko on alkanut minulla ahkerasti, sillä eilen olin ensimmäistä kertaa Ladylinella Circuitissa ja tänään aamupäivällä myös vastaavalla tunnilla. Käyn tällä hetkellä Ladylinella 4-6 kertaa viikossa.

Liikunnan täyteistä viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...