sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Turun esitys


Kerroin aikaisemmissa postauksissani tulevasta Turun esityksestämme Åbo Svenska Teaterissa. Kyseessä on siis tämä sama fantasiaooppera Tomtebobarnen, minkä esitimme loppuvuodesta Helsingin Savoy-teatterissa. Esitimme tämän teoksen Turussa eilen. 

Päivä alkoi minulla varhain, sillä herätyskello soi jo klo: 5.15. Heräsin kuitenkin jo ennen viittä.
Pääsin mieheni kyydillä juna-asemalle ennen seitsemää ja muuten matka meni yllättävänkin nopeasti. Pasilassa jouduin kuitenkin odottamaan toista junaa noin puoli tuntia.Klo: 10.30 meillä alkoi läpimeno Svenska Teaterissa. Itse kävin maskissa kesken läpimenon, kun minua ei näyttämön puolella tarvittu. Läpimenon jälkeen ohjaaja teki vielä muutamia tarkennuksia. Ihana Tia, produktion tuottaja ja myös yksi solisteista oli järjestänyt meille syötävää paikan päälle. Oopperan työryhmä oli mahtava, ja tämähän oli Opera Telluksen tuottama ooppera. Solisteina oli useampi opiskeluaikainen tuttuni Lahden ammattikorkeakoulusta, sekä opiskelukavereita että myös 
yksi laulunopettajista. Varsinainen esitys meillä alkoi klo 15. Osa porukasta lähti esityksen jälkeen syömään. Itse jouduin kiirehtimään junaan, että kerkesin vielä yhden vaihdon yhteydellä kotiin saman illan aikana. Kiitokset vielä kaikille eilisestä, oli ilo olla mukana tekemässä tätä produktiota!
Nyt ajatukset kohti seuraavia esiintymisiä! Lahdessa meillä on säestäjäni kanssa työnalla suomalaisen musiikin konsertti. Tällä hetkellä harjoittelen lisäksi myös W. A. Mozartin motettia Exsultate, jubilate sekä G. F. Händelin Kleopatran aariaa: Piangerò la sorte mia.

Seuraavan kerran minua voi kuulla 2.5. Opera Telluksen vappukonsertissa Tähdet ylläni Kannelmäen kirkossa klo 19. Tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät!

P.S. kävin pari viikkoa sitten CV-kuvauksissa. Laitan varmasti niitä kuvia tänne bloginkin puolelle kunhan vaan saan ne kuvien käsittelijältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...