sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivän viettoa

 
Äitienpäivä alkoi minulla hyvin rutiininomaisesti harjoittelulla. Aamupalan syötyäni menin koululle harjoittelemaan ensi viikon tutkintoani varten. Kova hinku on jo alkaa harjoittelemaan myös uutta ohjelmistoa. Kävinkin kirjastossa etsimässä nuotteja. Löysin nuotin mm. Rusalkan aariaan ja Sibeliuksen ja Brahmsin kappaleita. Olen myös alkanut jo suunnittelemaan tulevaa B-ohjelmistoani ja mitä kappaleita se voisi sisältää. 


Oma äitini ja perheeni asuvat Helsingissä ja nyt tänä vuonna en olisi kerennyt reissata sinne asti. Äitini on opiskellut samaa alaa ja sitäkautta hänelle on tuttua muusikon säännöllinen harjoittelu. Näen äitini onneksi ensi viikolla, kun hän tulee kuuntelemaan tutkintoani. 
Niimpä menimme viettämään äitienpäivää avomieheni perheen luokse. Matkan varrelta poimimme valkovuokkoja anopille vietäväksi. Kukkia poimiessamme aurinko alkoi paistamaan ja saimme hetken nauttia upeasta säästä. Anoppilassa vierähtikin päivä ja tulimme kotiin vasta illemmalla.

Asumme oppilastalon asunnossa ja saunavuorot varaamme netistä aina yhdeksi viikoksi kerrallaan. Mielestäni tämä on ihan kätevä systeemi, jos ei joka viikko haluakaan saunoa samana päivänä. Meidän ehdottomasti yleisin saunomispäivä on sunnuntai ja kävimme saunassa tänäänkin. Pidän kovasti saunomisesta ja saunoisin mielelläni useampanakin päivänä viikossa. 

Vaikka minulla meneekin paljon aikaa kouluhommieni parissa, puuhailen mielelläni myös keittiössä. Meidän taloudessa myös mies kokkaa ja usein se nimenomaan onkin mieheni, joka meillä ruoan tekee. Tänä iltana kuitenkin minä leivoin meillä sämpylöitä. Tuoreat sämpylät ovat mitä mainioin iltapala.

Tämän päivän ja kaiken puuhastelun jälkeen voikin mennä tyytyväisenä nukkumaan. Tänään oli todella mukava sunnuntaipäivä ja koko viikonloppukin meni mukavasti. Ja ensi viikolla on tiedossa paljon kivoja asioita. Niistä kirjoitan myöhemmin.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...