sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikko 15


Viikko alkoi pyhäpäivällä. Itse olin kuitenkin illemmalla koulussa treenaamassa liediä Sallin kanssa. Päivällä tein hommia kotona. Lähetin muutamat työhakemukset ja Kangasniemen laulukilpailuihin sähköisen hakemuksen.


Tiistai alkoi yrittäjyysopintojen aamuluennolla. Heräsin jo klo 5.30 enkä oikein enää nukkunut sen jälkeen. Meillä oli myös pedioppilaani kanssa ohjaustunti. Vielä on onneksi kuitenkin yksi ohjaustunti ennen opetusnäytettäni. 

Keskiviikkona kävimme yhdessä mieheni kanssa asioilla. Menin silloin kouluun vähän myöhemmin. Haimme esimerkiksi iltapukuni lyhennyksestä Anjan puodista. Illemmalla harjoittelimme Sallin kanssa jälleen liediä.

Torstai oli aikalailla normitorstai. Päivä meni oman treenin lisäksi ensemble-laulun parissa ja ainedidaktiikassa. Ainedidaktiikassa meillä käsitellään tällä hetkellä kevyen laulunopettamista. 

Perjantaipäivästäni voi lukea edellisestä postauksestani eli lied-kuvauksia. 

Eilen saimme nauttia ihanan keväisestä päivästä. Aamupalan jälkeen oli ihan pakko päästä lenkille nauttimaan auringonpaisteesta. Jumpassa käynti jäi nyt kokonaan tältä viikolta väliin. Ajattelin korjata sen asian heti huomenna.

Maisemia lenkkipolulta
Lenkin jälkeen menin harjoittelemaan kirjaston pianohuoneeseen. Onhan minulla ensi viikolla tiedossa myös yksi koelaulu.

Eilen illalla menimme leffaan katsomaan luokkakokousta. Siitä olikin hetki kun olimme viimeksi käyneet leffassa. Näkemästämme voin ainakin sanoa, että oli hauska leffa. Sai todellakin nauraa.


Tänään teimme koulussa yrittäjyysopintojen ryhmätehtävää, markkinakartoitusta koskien liikeideaamme. Jäin sen jälkeen koululle harjoittelemaan vielä hetkeksi. Illalla meillä oli vielä sauna niin kuin yleensä joka sunnuntai on ollut. 

Pidän siitä, että elämässäni on rutiineja. Ne pitävät sopivasti kiinni arjessa. Ei päivissäni kuitenkaan liikaa ole rutiineja vaan päiväni saattavat olla hyvinkin erilaisia. Yksi punainen lanka, mikä kulkee tiiviisti mukana arjessani on harjoittelu. Siihen en kyllästy koskaan!  

Pientä arjen hemmottelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...