keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Laulukuumetta


Lähden Joutsenoon tosiaan perjantaina viiden junalla ja saavun sinne sopivasti illaksi. Vähän on tässä päivät ollut sekaisin ja tajusin juuri, että sehän on jo ylihuominen. Niin innolla odotan kurssia. On ihanaa päästä työstämään juuri niitä kappaleita, jotka olen itse valinnut kurssia varten. Kiva nähdä ketä kaikkia tuttuja on tulossa kurssille. Mielenkiintoista päästä myös pienen tauon jälkeen laulutunnille. Pääsee taas kuulemaan, missä tällä hetkellä mennään ja mitkä ovat ne kehitettävät asiat tällä hetkellä. Kurssin lopuksi pääsee sitten esiintymään. Varmasti antoisa kurssi tulossa!

Miehelläni on nyt vähän vapaata töistä ja näin saamme olla mahdollisimman paljon yhdessä ennen lähtöäni. Tänään kävimme treenieni jälkeen Lahden satamassa pehmiksillä. Se on varsinkin nyt kesällä yksi parhaimpia paikkoja Lahdessa. Myös ystäviä tuli nähtyä tänään. Kävimme muutaman koulukaverini kanssa Fellmanniassa opiskelijalounaalla. Illemmalla luonamme kävi pariskunta naapuristamme. 

Huomenna käyn jälleen kirjastossa harjoittelemassa ja vietän koko illan mieheni kanssa. Tulee varmasti myös ikävä häntä Joutsenossa :)

Sibeliustalo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...