tiistai 28. heinäkuuta 2015

Päivä Artjärvellä


Intensiivisen laulukurssin jälkeen oli rentouttavaa päästä viettämään päivä oman miehensä kanssa maalla. Artjärvellä asuu mieheni sukulaisia ja kävimme myös heitä moikkaamassa. Lauantaille sattui upea aurinkoinen kelikin.

Nukuttuamme hyvät yöunet ja aamupalan jälkeen aloimme pakkaamaan päiväreissuamme varten. Hankimme oman kylmälaukun pari viikkoa sitten ja sille oli käyttöä tälläkin reissulla. Pakkasimme mukaan myös uima-, ja saunomiskamppeet. 

Mökki, jossa vietimme aikaa, sijaitsee joen varrella. Päivän aikana söimme siellä nuotiolla tehtyä ruokaa, soudimme joella, saunoimme ja kävimme uimassa. Itse heitin talviturkin kunnolla vasta nyt. Vesi oli tosiaan aika kylmää, mutta se tekikin hyvää.  Oli myös ihanaa saunoa puusaunassa.

Saavuimme kotiin vasta joskus iltayhdeltätoista. Voin vielä sanoa, että uni maistui tällaisen päivän jälkeen. Varmasti oli jäänyt myös univelkoja Joutsenon kurssiltakin. 

RuoanlaittoaNäissä maisemissa olikin ihanaa rentoutua lauantaipäivä. Hermot oikein lepäsivät kun sai olla luonnossa ja paistatella päivää.


Vaikka lähipäivät olo on ollut vielä voimaton, olen silti aloittanut jo kurssin jälkeisen harjoittelun. Minulla on työnalla myös uusia ihania kappaleita. Varasin ylihuomiselle ajan hierojalle ja eiköhän sitäkautta homma lähde taas käyntiin. En vaan osaa olla montaa päivää laulamatta. Saan siitä itselle niin paljon hyvän mielen lisäksikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...