sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Saturday


Viikonloppu on mennyt siivillä jälleen kerran. Eilinen päivämme alkoi shoppailulla. Vietimme nimittäin aamupäivän kauppakeskus Karismassa. Itse ostelen nykyisin todella harvoin mitään itselleni. Olen aika pihi noissa hommissa ja ostan jotain vain silloin kun todella tarvitsen enkä mistään hetken mielijohteesta. Arkipukeutumiseni onkin aika vaatimatonta. Keikkapukeutumiseen olen panostanut lähiaikoina senkin edestä, mutta mielestäni esiintyvällä ihmisellä täytyykin olla erilaisia esiintymisasuja eri tyyppisiin tilaisuuksiin. Tosiaan eilen tuli tehtyä kaupoilla jotain perustäydennyksiä ja itse tein muutamat hankinnat, jotka täytyykin olla muusikolla kunnossa. 

Kaupoilla pyöriessämme paikalle tulivat myös mieheni vanhemmat ja kävimme heidän kanssaan kahvilla.

Illemmalla mieheni vei minut syömään Manhattan Steak Housiin. Tämä ravintola on ollut jo jonkun aikaa lempiruokapaikkamme. Ravintola tunnetaan hyvistä pihveistään ja hinta-laatusuhde on kohillaan.

Tuli vietettyä jälleen kerran ihana viikonloppu. Ensi viikonloppu meneekin sitten Joutsenossa tositoimissa.

Manhattanissa syömässä




Oikein ihanaa viikon alkua kaikille lukijoilleni! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...