sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Tapahtumarikas viikonloppu


Meillä oli aivan ihana ja tapahtumarikas viikonloppu! :)

Ulkoilu, auringonotto, veneily, kyläily, hyvä ruoka, mahtava seura, ilo, mansikat ovat niitä sanoja, joilla kuvailisin viikonloppumme sisältöä.

Kaikki lähti perjantaina siitä, että minulla oli hyvä laulutreeni alla. Sain vihdoin lopullisesti päätettyä ohjelmistoni Joutsenon laulukurssille ja tiedon siitä, kuka on säestäjäni kurssilla. Joutsenon ohjelmistooni palaan seuraavassa postauksessani. Paksu kirjekuori sisältäen ohjelmistoni nuotit lähti säestäjälleni Turkuun. Odotan niin innolla Joutsenon laulukurssia.

Perjantaina tuli nähtyä muutamaa koulukaveria Fellmannian opiskelijalounaalla. Lounaspöytäkeskustelut ovat yksi koulupäivänkin kohokohtia itsenäisen harjoittelun vastapainoksi. Fellmanniasta minä lähdin lenkille ennen illan ohjelmaamme. Perjantain kruunasi veneilyreissu, jolle pääsimme mieheni kanssa viettämään perjantai-iltaa. Mieheni pari ystävää olivat juuri hankkineet veneen. Reissu oli aivan mahtava. Kävimme reissullamme myös maissa sekä Messilässä että Lahden satamassa. Pelkästään veneilyreissulta kuvia tuli otettua niin paljon, että oli vähän haastavaa valita niistä mieluisat. Myöhemmin illalla veneilimme täysikuun loistaessa.

Veneilemään lähdössä

Messilässä
Lahden satamaaReissun jälkeen hymyilytti
Lauantai oli meillä kyläilypäivä. Tyydyin rennompaan treeniin, joka tänä päivänä meinasi sitä, että tein vain ääniharjoituksia kotona ennen kyläilyyn lähtöämme. Ensimmäinen kohteemme oli Paimela, johon menimme moikkaamaan ystäviämme. Paistattelimme siellä päivää omakotitalon pihamaalla. Paimelasta suuntasimme Kukkilaan mieheni vanhempien luokse. Kun saavuimme sinne, täysikattaus odotti jo meitä terassin pöydällä. Keskityimme sielläkin ulkoilupuoleen. Päiväkahveilla tuli syötyä tämän kesän ensimmäiset mansikat. Kukkilan jälkeen olimme vielä sopineet käyvämme yhdessä paikassa nimittäin naapuriemme luona. Sielläkin meitä odotti kattaus pöydässä kun menimme ja heidän ihana kissansa. Ilta meni hyvän ruoan parissa ja kuulumisia vaihtaessa.
  

Paimelasta
Kukkilan alamökki
Kukkilan päärakennus
Ei voi kyllä muuta sanoa, että on onni kun on niin ihana mies ja ihania ihmisiä ympärillä! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...