sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kesänviettoa Helsingissä


Lähdimme toissapäivänä Helsinkiin ja nimenomaan Suomenlinnaan. Mieheni ei ollut käynyt siellä varmaan 10:een vuoteen. Keli oli upea ja räpsimme kuvia paljon. Matkamme alkoi Lahdesta Onnibussilla ja Kampista kävelimme Kauppatorille ja sieltä lähdimme lautalla Suomenlinnaan. Suomenlinna on kyllä varsinkin kesällä näkemisen arvoinen paikka.


Kävimme siellä syömässä Nikolai nimisessä pizzeriassa. Löysimme myös kivoja kahviloita, joista esimerkiksi yksi oli Cafe Vanille. Alla otetut muutamat kuvat ovat sieltä ja oli kyllä kodikas kahvila.

 
Tämän reissun jälkeen suuntasimme Kitty's Public Housen kautta veljeni luokse yhdeksi yöksi. Seuraavana päivänä lähdimme Seurasaareen syötyämme aamupalan. 


Tämä oli piristävä reissu Helsinkiin. Ihanaa, että näitä lämpimiä kelejä on vielä luvattu lisää. Minulla on tosiaan vielä muutama viikko lomaa koulusta, mutta laulutunnit mitä todennäköisimmin alkavat jo ennen sitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...