tiistai 11. elokuuta 2015

Mustikassa


Kun omistaa auton, on helppo lähteä reissuun juuri silloin kun itse haluaa. Me olimme mieheni kanssa puhuttu jo jonkun aikaa, että tänä kesänä lähdetään mustikkaan. Tämä suunnitelma toteutettiin eilen. Pakattiin auto täyteen tavaraa ja lähdettiin päiväksi Artjärvelle. Mukaamme lähti myös yksi ystävämme.  Olen aikaisemmissa postauksissani kirjoittanut Artjärvellä joen varrella sijaitsevasta mökistä, jonka omistaa mieheni sukulainen.

Mustikan poiminta on yllättävänkin hidasta vaikka meillä tosiaan oli käsipoimurit käytössä. Itse poimimisen lisäksi myös marjojen siivoamiseen ja pakastamiseen menee aikaa. Saimme kuitenkin ihan mukavasti marjoja pakkaseen.

Kun olimme käyneet mustikassa, teimme ruokaa joen varrella laavussa. Ruoka maistuu aina paremmalle ulkona ja kun olimme vielä reippailleet mustikkametsässä sitä ennen. Saunoimme ja uimme myös joella.

Illalla kotiin saapuessamme huomasimme, että olimme olleet reissussa 8 h. Tällaiset reissut ovat mukavia, kun pääsee rentoutumaan koko päiväksi kaupungin melskeestä.  Meillä on jo seuraava reissu tiedossa loppuviikolla, joka on vähän erilainen reissu. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin.

Eilisen treenittömän päivän jälkeen tänään olen jälleen palannut takaisin laulamisen ihmeelliseen maailmaan. Minulla on tosiaan hääkeikkaa tiedossa syyskuun alkuun Helsinkiin päin. Ja luonnollisesti minulla on erilaisia tavoitteita myös klassisen musiikin puolella. 

Ps. nyt minut löytää myös Instagramista, jonka linkin löytää oikealta blogiarkistoni alta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...