tiistai 25. elokuuta 2015

Mökkireissua ja kulttuuria


Aikaisemmasta postauksestani on vierähtänyt tovi. Viime viikolla tuli podettua kesäflunssaa ja juuri tänään tulimme mökkireissusta Kylmäkoskelta äitini mökiltä. Lähdimme mökille perjantaina joten olimme siellä pidennetyn viikonlopun näin vähän ennen koulun alkua. Keli ei olisi voinut olla parempi kun ei kertaakaan saatu sadetta niskaan vaan saimme nauttia päivät auringonpaisteesta. Mökillä tuli uitua useampaan otteeseen, saunottua, tehtyä hommia (pääasiassa puuhommia ja puiden kaatamista), lenkkeiltyä, pelattiin lautapelejä, istuttiin iltaa ja rentouduttiin. Lauantaina kävimme Tampereella Aleksanterin kirkossa kuuntelemassa ystäväni keikkaa. Konsertissa esitettiin modernia klassista musiikkia ja tämä ystäväni oli illan toinen solisti. 

Meillä oli aivan ihana mökkireissu rakkaani kanssa. Samaan aikaan mökillä olivat myös äitini ja veljeni. Meillä oli pienempi mökki käytössämme ja heillä pääpirtti. Nyt ainakin on rentouduttu mökillä ja odotan jo innolla koulun alkua, joka minulla alkaa 2.9. Kovasti on uutta intoa laulamisen harjoitteluun tämän pienen laulutauon jälkeen. Toki ihanaa oli tulla mökiltä kotiinkin. Oma sohva, televisio, sänky ja suihku ovat todella kivoja asioita näiden mökkipäivien jälkeen. 

Mies puunkaatohommissa
Bongasin lenkillä hevosia
Aleksanterin kirkosta


Ihanaa viikonalkua kaikille! :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...