tiistai 10. kesäkuuta 2014

Ristiäisissä


Hyvä opiskelukaverini sai pääsiäisen tienoilla pojan. Olimme toissapäivänä pojan ristiäisissä Launeen kirkossa. Poika sai nimekseen Niko Matias.

Päätimme ystäväni kanssa antaa ristiäislahjaksi
jotain vaatetta. Kaupassa meillä meinasi iskeä valinnan vaikeus. Lopulta kuitenkin löysimme kivan kesäisen kauluspaidan ja sukat. Tarkoituksella ostimme paidan kokoa 68, ettei se menisi ihan heti pieneksi.


 
Minulla on Gummerruksen maailman kauneimmat ajatukset -mietelausekirja. Kirjoitin sieltä korttiin seuraavan mietelauseen:

Ei voi tietää mitä elämä on, mitä maailma on, ennen kuin saa oman lapsen, jota rakastaa (Lafcadio Hearn).


 
Viime viikkoiselta shoppailureissulta löysin tosiaan myös itselleni jotain. Ostin aivan ihanan värisen mekon ja pidin sitä ensimmäistä kertaa ristiäisissä. Niin harvoin kun tosiaan ostan itselleni mitään. Myös anopilta saadut korut olivat käytössä ensimmäistä kertaa.

Lähiaikoina olen alkanut blogissani ottamaan kantaa elämää ja ihmissuhteita koskeviin asioihin. Nyt minua on mietityttänyt ihmiset, jotka "leijuvat" muiden yläpuolella. Ihmiset, jotka eivät itse koe tekevänsä mitään väärää vaan kääntävät asiat niin päin, että syy on muiden. 

Omasta mielestäni kaksi todella tärkeätä sanaa elämässä ovat "kiitos" ja "anteeksi". Näillä sanoilla on iso merkitys mikäli niitä osaa käyttää.  Anteeksi pyytäminen vaatii kuitenkin ihmiseltä tietynlaista nyörtymistä ja samalla myöntämistä siitä, että ymmärtää toimineensa väärin muita kohtaan.


Eilen alkoi toinen lomaviikkoni koulusta. Alkuviikon sää on ollut sateinen. Eilen meillä jyrisi ukkonenkin, mutta kunnon ukonilmaa ei kuitenkaan tullut. 

Nyt meidänkin terassilla on enemmän väriä ja eloa kun istutimme ihanat pelargoniat. Nämä ovat nyt ensimmäiset kukat, jotka olen istuttanut. Saa nähdä, miten osaan hoitaa niitä.

Tänään aikomuksenani on mennä harjoittelemaan muutaman vapaapäivän jälkeen. Suon itselleni harvoin vapaapäiviä, mutta välillä ne voi tehdä ihan hyvääkin. Tuttuja kappaleita on hyvä alkaa työstämään uudestaan pienen tauon jälkeen. Monesti myös kappaleiden kypsyttäminen tekee niille ihmeitä. 
 


                                                       
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogihaaste

Moikkelis, päätin tarttua Päijätmedian upean Elsalinnean heittämään haasteeseen ja vastata seuraaviin 30 kysymykseen. 1. Koko nimesi ...